❌İndirim Bitti! Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü 20.699,00 TL

içerisinden çıkan dp kablo ile 2kda 360hz alamıyorum. sorunu yaşayan ve çözen var mı?

Valla bulabilirseniz benimlede paylaşırsanız çok sevinirim. Ips ile yanyana test edince siyahlar vs. Mükemmel ama onun harici çok soluk geliyor
Eve geçince ayarları atarım, dediğiniz gibi renkler biraz soluk ama ips monitörden kat ve kat iyi ayrıca bu fiyata da muadili yok

içerisinden çıkan dp kablo ile 2kda 360hz alamıyorum. sorunu yaşayan ve çözen var mı?
ekran kartın ne ? hdmi ile de dener misin ben hdmi ile 2k 360 hz 12 bit renk ile kullanıyorum.
1747473565034.webp

Monitör bu gün geldi henüz fırsatım olmadı ayar vs yapmaya ama ilk açıp MSI G274QPX ips ile karşılaştırdığımda pek fark göremedim. Hatta MSI G274QPX daha canlı renk sunuyor diyebilirim :D akşam detaylı ayarları kurcalayınca bakıcaz durum nedir.

İyiki iptal etmişim. Alanların yarısı iade etmeyi düşünüyor. Kimisi memnun, kimisi değil.

soluk renk görüyorum diyenler mavi rengi biraz kıssın standart modda renkler daha iyi hale geliyor

240 360 Hz diye burda konuşuyoruz da 9700xt ekran kartıyla doom un yeni oyununda 100 FPS bile alamadım doğru düzgün sabit şekilde 5090 falan olmadığı müddetçe zaten hikayeli oyunlarda 200 FPS bile alınmıyor. Ancak cs go valorant gibi oyunlarda FPS farkı olur. 360 hz bugün elime geçti ancak açmadan iade edeceğim sanırım alanların da büyük kısmı memnun değil 20 bine kumar oynamanın alemi yok IPS 2k ikinci bir ekran alıp çift ekran yaparak ilerlemek daha mantıklı gibi geldi

Geri