Valla bulabilirseniz benimlede paylaşırsanız çok sevinirim. Ips ile yanyana test edince siyahlar vs. Mükemmel ama onun harici çok soluk geliyorOled için fazla soluk geldi, bilemedim bende. Bir ayarını bulamazsam iade etmeyi düşünüyorum
Eve geçince ayarları atarım, dediğiniz gibi renkler biraz soluk ama ips monitörden kat ve kat iyi ayrıca bu fiyata da muadili yokValla bulabilirseniz benimlede paylaşırsanız çok sevinirim. Ips ile yanyana test edince siyahlar vs. Mükemmel ama onun harici çok soluk geliyor
Rez hocam bekliyorum.Eve geçince ayarları atarım, dediğiniz gibi renkler biraz soluk ama ips monitörden kat ve kat iyi ayrıca bu fiyata da muadili yok
ekran kartın ne ? hdmi ile de dener misin ben hdmi ile 2k 360 hz 12 bit renk ile kullanıyorum.içerisinden çıkan dp kablo ile 2kda 360hz alamıyorum. sorunu yaşayan ve çözen var mı?
gtx 1060 ile kullanıyorum hocam. hdmi ile denediğimde 2kda 60 ya da 120 hzden fazlasını veremedi.ekran kartın ne ? hdmi ile de dener misin ben hdmi ile 2k 360 hz 12 bit renk ile kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
14 günden fazla süre geçince keyfi iade olmuyor sanırım eski amazon gibiiade kolay uğraştırmıyorlar
Kullanmaya başladım ama renkler soluk geldi, pek canlı gelmedi. İnternette bulduğum SDR ayarlarını denedim, HDR denedim, kalibre ettim ama çokta değişmiyor gibi.
renk modunu orijinal yapıp sıcaklığı standart a alıp bir de öyle dener misiniz hocam? eco mod baya kötü bence renk konusundaBen de bir kaç ayar yaptım bana da soluk geliyor.