Arama sonuçları: *

1. Meliht

Anakarttaki bu defo nedir?

Garantiye göndermeyi düşünüyorum değişim mi yaparlar tamir mi olur acaba ya da yardımcı olurlar mı? :( 1704727221 Ben 7 aydır sorunsuz kullanıyorum 3070ti r5600 ile
  2. Meliht

Peki bu parça bozuk ya da yanık mı anlayamadım 1704723280 Yanmış gibi mi sizce ya da fiziksel bir hasar mı?
  3. Meliht

Merhaba anakartımı dün sattım, alıcı bana eve gittiğinde bu fotoğrafları atıp yanık devre olduğunu söyledi. Bilen birileri varsa ne olduğunu söylerse sevinirim. FBDU1 yazan parçanın üstündeki şeyden bahsediyorum.
  4. B550M DS3H - Ryzen 5 5600 - 16GB 3600Mhz

B550M DS3H - Ryzen 5 5600 - 16GB 3600Mhz

Merhaba DDR5'e geçtiğim için eski parçalarımı satıyorum. Hepsini PcKolik sitesinden hazır sistemim içinde almıştım. Nisan 2023 tarihinde satın aldım bilgisayarı, ürünlerin kutusu ve garantileri duruyor. İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum, elden teslim ya da kargo ile satış yapabilirim. Paket...
  5. Meliht

Kapsama alanını yükseltmek için ne yapmalıyım?

Kullanıcı yorumlarına bakarak bu router ın işimi göreceğini düşündüm. Birde şuanki modemim wifi’ı da düzgün çalışmıyor pek bi telefon görüyor diğeri görmüyor çokta anlamıyorum network işinden. Siparişi verdim geçtim zaten taahhüt bitince kablonet’i kapattırtacağım.
  6. Meliht

Asus rt-ac750gf model router sipariş ettik. Bu router’ı kullanabilir miyiz?
  7. Meliht

Merhaba, ekimde fotoğraftaki gibi bir modem var, fiber kullanıcısıyım. internet bağlantım uydu kablosu gibi bir kablodan geliyor. Bazı odalarda zor çektiği için kapsama alanı daha geniş güzel bir modem almak istiyorum. Hangi modemi önerirsiniz? F/P bir ürün varsa güzel olur mümkünse 1500-2000₺...
Top Bottom