Neler Yeni

Millenicom battı mı?

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
Arkadaşlar merhaba, millenicom internet kullanıyorum. Dün akşam 8'den beri internetim yok. Gelip 2-3dk sonra tekrar kesiliyor. Hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, destek taleplerine dönüş olmuyor. İnternet değiştireceğim hizmet numara bile ulaşamıyorum hiçbir yerde yazmıyor sanki bilerek gizlenmiş. Farklı numaradan yeni abonelik yapacamış gibi aramayı denedim son çare, o zaman bile bağlanıyor diyip telefon kapanıyor. İstanbul Kartal bölgesinde millenicom kullanan var mı? Bana bir bilgi verin lütfen. Müşteri numarasına ulaşabilsem en azından aboneliğimi değiştireceğim. Zaten fiyatı 590₺ olarak güncellemişler iyice pahalandı. Herkesin bilgisine.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ertan
Xdls numaranı e devlet gir ordan görebilirsin bende öyle değiştirdim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Tekin Ayber
Müşteriler batmadığı sürece onlar asla batmaz :)

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Tuğra Yıldız
yeni bir comnet vakasi mi acaba sikayetvar sitesine cok sayida sikayet girilmis

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,851
İsim
uwu
@millenix e ne oldu baya dır yok

millenicom baya şikayet var

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok reis e devlette de abonelik numaram gözüküyor sadece. Sanki numara bulunmasın sadece bizden öğrenebilsinler diye yapılmış gibi geldi. Bu konu hakkında da şikayetler var
Xdls numaranı e devlet gir ordan görebilirsin bende öyle değiştirdim.

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Naci
Arkadaşlar merhaba, millenicom internet kullanıyorum. Dün akşam 8'den beri internetim yok. Gelip 2-3dk sonra tekrar kesiliyor. Hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, destek taleplerine dönüş olmuyor. İnternet değiştireceğim hizmet numara bile ulaşamıyorum hiçbir yerde yazmıyor sanki bilerek gizlenmiş. Farklı numaradan yeni abonelik yapacamış gibi aramayı denedim son çare, o zaman bile bağlanıyor diyip telefon kapanıyor. İstanbul Kartal bölgesinde millenicom kullanan var mı? Bana bir bilgi verin lütfen. Müşteri numarasına ulaşabilsem en azından aboneliğimi değiştireceğim. Zaten fiyatı 590₺ olarak güncellemişler iyice pahalandı. Herkesin bilgisine.
Millenicom kullanicisiyim. Herhangi bir problem yok. Bende İstanbuldayim

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgemde her iss’de ara ara problem oluyordu fakat onlar bir ya da birkaç saat içinde çözerken. Millenicom bir ya da birkaç gün içinde çözülüyor. Dün akşamdan beri internet yok sadece telesekreter sesi duyuyorum sinir bozucu tarafı bu. Üstelik birde resmen insanlar iptal edemesin diye hizmet numarasını gizliyorlar.

ThE LoSt

80+ Gold
2018 den beri millenicom kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sorununuz bölgesel olabilir.

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
2018 den beri millenicom kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sorununuz bölgesel olabilir.
Önceki mesajda yazdığım gibi hocam ama şuanki durumda dünden akşamdan beri aramalara ve arıza kayıtlarına dönmeyip hizmet numarasını gizlemek başka bir ayıp bence resmen hak ihlali.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Faturadan bakın yazıyorsa
1743329490290.png

Telefon varsa,
https://www.fixnet.com.tr/internetb...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
1743329549498.png

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
Destek aç uygulamadan hemen baksınlar.
Sorun yok genelde.

Top Bottom