dervisgunaydin
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
5-6 kişiye yaptırttım mahalledeki .Elinden bişey gelmez maalesef ama turknetin sitesinden gigafiber istiyorum diye başvuru yapabilirsin
5-6 kişiye yaptırttım mahalledeki .Elinden bişey gelmez maalesef ama turknetin sitesinden gigafiber istiyorum diye başvuru yapabilirsin
Yetmez mevcut bölgede 1000 den fazla kullanıcı olması gerekiyor5-6 kişiye yaptırttım mahalledeki .
Sözleşme 5 Şubat'ta bitiyor. 25 Ocak'ta geçiş yapayım ki mevcut portum kapanmasın ve direkt geçiş sağlayayım diye düşünüyorum.Merhaba;
1000 Mbps alabilmeniz altyapınızın iyi olduğunu gösterir. Altyapı iyiyse Comnet de iyidir. Geçiş sağlayabilirsiniz.
Üstelik vereceğim kodla +30 gün bedava hizmet de alacaksınız. Şimdi geçiş yaparsanız TT cayma bedeli ne çıkartıyor?
Şöyle söyleyeyim. Başka operatörden geçiş yapmanız durumunda 129 TL'lik aktivasyon ücretini ödemezsiniz. Sizin de dediğiniz gibi mevcut portunuzu kaybetmezsiniz.Sözleşme 5 Şubat'ta bitiyor. 25 Ocak'ta geçiş yapayım ki mevcut portum kapanmasın ve direkt geçiş sağlayayım diye düşünüyorum.
25 Ocak'ta çıkış yaparsam 56₺ ila 76₺ arası bir cayma bedeli yansıtılacak. Tam tutarı bilmiyorum maalesef.
1- Peki ben diyelim ki 1 aylık üyelik aldım ve günü bitti mevcut portumu kaybediyor muyum yoksa ödeme yapıp tekrar kullanmaya devam ediyor muyum?Şöyle söyleyeyim. Başka operatörden geçiş yapmanız durumunda 129 TL'lik aktivasyon ücretini ödemezsiniz. Sizin de dediğiniz gibi mevcut portunuzu kaybetmezsiniz.
Aslında doğruyu söylemek gerekirse şu yüzden sordum, Comnet herkese gitmiyor. Altyapısı kötü olan adam Comnet'ten kötü hizmet alır.
Ama biraz boş yaptım bu soruyu sorarak. Çünkü altyapınız 1000 destekliyor. Comnet MH desteğe işiniz düşmeyecektir bile. Üstelik en ucuz 1 Gbps interneti onlar sağlıyor*.
*TT altyapısında.
+30 Gün için mesaj atacağım size, aklımdasınız. Bir arkadaş benim kodu kullan +45 gün veriyor dedi, doğruluk payı nedir?Merhaba;
1000 Mbps alabilmeniz altyapınızın iyi olduğunu gösterir. Altyapı iyiyse Comnet de iyidir. Geçiş sağlayabilirsiniz.
Üstelik vereceğim kodla +30 gün bedava hizmet de alacaksınız. Şimdi geçiş yaparsanız TT cayma bedeli ne çıkartıyor?
Bu bilgiye sahip değilim. Normal şartlarda Comnet tarafından ücretsiz fiber modem sağlanıyor. Mevcut hizmetteki modem kullanılabilir mi bilmiyorum.3- Halihazırda TT nin vermiş olduğu fiber modemi Comnet'e geçsem dahi kullanabiliyor muyum yoksa Comnet yeni modem mi tahsis edecek?
Paket yükseltme işlemleri altyapının izin verdiği derecede yapılabilmektedir.2- Denemek amaçlı 1-2 ay 100Mbps kullandım ve hizmetten memnun kaldım diyelim, 3. Ay direkt 3 aylık ön ödemeli 500Mbps pakete direkt geçiş yapabiliyor muyum?
1- Peki ben diyelim ki 1 aylık üyelik aldım ve günü bitti mevcut portumu kaybediyor muyum yoksa ödeme yapıp tekrar kullanmaya devam ediyor muyum?
Hocam fakat altyapısı 1000'lik. Yani bence sorun yaşamayacaktır Comnet'te.Dostum firmadan beklentilerin neler bunlar önemli
Telekomda ki performansı bekleme özellikle marmara bölgesinde değilsen.
En iyi pingi hizmeti Telekomdan alırsın.
Amaç sadece google girmek ise tabii ki geç oturduğun bölge fark etmez ama oyun oynayan biriysen ping lazımsa gerekli testleri yapıp geçmelisin çünkü her firmanın pingi bölgeye göre değişiyor. Ben 2-3 ping alıyorum diye sende aynı pingi almıyorsunun bunun sebebi firmaların pop noktası ve yurt dışı çıkışı vb şeyler
Kodun sahibine 45, kullanana 30 veriyor evet.Bir arkadaş benim kodu kullan +45 gün veriyor dedi, doğruluk payı nedir?
Atlantis buna güldüEvet fazlasıyla oluyor insanlar geniş çaplı araştırma yapmıyor.
X kişi memnun kalmadıysa bende kalmam düşüncesine kapılıyor.
Türknette kötü diyorlar adamlar SİMETRİK hizmet veriyor bu firma nasıl kötü olabilir?
Sorun yaşayanlar çoğu bakır alt yapı kötü tesisat ve kötü modem.
Modem çekmiyor diye firma kötü oluyor diyecek hiçbir şey bulamıyorum bundan dolayı firma kötü diyenleri gördükten sonra.
Bu yanlış algıdan kurtulmamız lazım herkes bölgesine uygun firmadan hizmet almalı.
Örnek: Konya ( Gibirnet ) Denizli ( Netspeed ) Bunlar o bölgelerde kurulan firmalar pop noktaları var.
Ücretsiz deneme hakkını kullan. Eğer menmun edici değilse. Millenicom/FixNet öneririm.
Hocam o sorunu aynı şekilde bizde yaşadık. Bu sizi arayan numara d-smart'ın kendisi büyük ihtimalle çünkü Türk Telekomun kendi müşteri hizmetleri ile konuştuğumda d-smart ile ilgili herhangi bir ortaklığımız bulunmamaktadır şeklinde bir şey söylemişti. Bizde direkt iptal ettirmiştik. Aman dikkat edin.Bizim evde tt var şuan,geçen abimi d-smart'tan arayıp taahtünüz bitiyor cart curt internet teklifi yapmışlar, abim de kabul etmiş, eve gelince söyledi bana, işte ucuz falan diye geçtim dedi, kaç mbps olduğunu bilmiyor bir şey bilmiyor kabul etmiş, bana dedi ki sen üzerine alıcan, pazar günü gelip interneti kuracaklar vs dedi, ben telefonla konuşmadım bir şey yapmadım,üstüme de almak istemiyorum, galiba interneti kurmaya gelince bir şeyler imzalatıyorlar, bu d-smart'tan vazgeçme şansımız var mı? bizden ücret vs talep edebilirler mi cayma vs.
Ben tahütsüz, türknet,milenicom gibi ıss lerden birine geçmek istiyorum,
bilgi sahibi arkadaşlar ,yardımcı olursa sevinirim.