ben %190 verim alıyordumBenim altyapıma göre aldığım verim %115. Yukarıda olabilir aşağısı da olabilir. Ama adam tam 55 alıyor.
cennete geçiş sürecim diye okudun da bide inanıp tıkladın mı ASODOPGKSAOPFHKGPSOFHKAPSOFDKJHAScennet diye okuyup tıkladım hayal kırıklığına uğramadım değil
merak ettim olm adam nası bi kafa yaşıyor diye yani birisi cennete geçiş sürecim ve aldığım hediyeler diye konu açıyosa harbi eğlenceli şeyler anlatıp dalgaya vuruyodur falan dedimcennete geçiş sürecim diye okudun da bide inanıp tıkladın mı ASODOPGKSAOPFHKGPSOFHKAPSOFDKJHAS
ha evet bu arada değerleri de hediyeler diye okudummerak ettim olm adam nası bi kafa yaşıyor diye yani birisi cennete geçiş sürecim ve aldığım hediyeler diye konu açıyosa harbi eğlenceli şeyler anlatıp dalgaya vuruyodur falan dedim
malum kişiyi fazla mı izledin olm nasıl bu kadar yanlış okuyabilirsin OPJASDFPOGHJDFPHOJADOPHJDFSOPHJAFOPHJKADOPH koptum gece gecemerak ettim olm adam nası bi kafa yaşıyor diye yani birisi cennete geçiş sürecim ve aldığım hediyeler diye konu açıyosa harbi eğlenceli şeyler anlatıp dalgaya vuruyodur falan dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha evet bu arada değerleri de hediyeler diye okudum
merak ettim olm adam nası bi kafa yaşıyor diye yani birisi cennete geçiş sürecim ve aldığım hediyeler diye konu açıyosa harbi eğlenceli şeyler anlatıp dalgaya vuruyodur falan dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha evet bu arada değerleri de hediyeler diye okudum
Bina içi sisteminiz iyiyse alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri konusunda ise mesaj kayıt sistemi var, maksimum 5 dk içerisinde dönüş sağlıyorlar o konuda sorun yaşamadımMerhabalar, COMNET fiyat olarak çok çekici geliyor ayrıca altyapı sorgulamada 1000mpbs çıkıyor. Şu an TURKNET kullanıyorum TURKNET altyapı sorgulamam 100 mbps ve ayrıca paketimde 100mbps fiber ve download hızım stabil olarak 100-110 çıkıyor testte. Fakat COMNET in yorumlarına baktığımda müşteri hizmetleri ile ilgili çok sıkıntılı durumlar var. Eğer iss değişip comnete geçersem 100mbps yi stabil olarak alabilir miyim ? kafamda deli sorular...