Comnet önermemin tek sebebi var. İnsanımın cebinden az para çıksın. TT'ye fazla fazla para kaptırmasın. Altyapısı kötü olan adama Comnet önermiyorum tabi ki. Altyapın kötüyse TT kullan, milleni kullan. Ama altyapında sorun yoksa Comnet öneririm. Çünkü ucuz abi .
Sadece ucuz mu ?
Kaç tane firmanın mobil uygulaması var veya kaç tane firma Telekom alt yapısı ile 1000 mbps veriyor ?
Kaç tane firma özellikle marmara bölgesinde Comnet gibi ping değeri veriyor ?
Riota direk peering var google var youtube var facebooka var. Var da var kaç tanesinde bunlar var sadece Telekom ile gidiyorlar...
4 Tane firma hariç kendini geliştiren büyümek isteyen başka firma göremiyorum ancak kendi ceplerini düşünürler.
COMNET,TÜRKNET,GİBİRNET,NETSPEED Ben bunları tavsiye ederim. Hepsinin artıları eksileri mevcut...
Peering inanmayan filan olursa cevaplasın atayım
Biri çıkıyor Comnet kötü diyor ya da x firma kötü diyor
Kardeşim neye göre kötü bir detay ver bana senin alt yapın ile herkesin alt yapısı aynı mı herkes aynı yerde mi oturuyor.. Hiç bunları düşünme yok.
Ben size yukarıda saydığım firmalar dışında niye diğerleri kötü olduğunu sayabilirim ama siz kötü dediğiniz firmaların direk karalama peşindesiniz. Yazık günah
Örnek bir test sonucu bırakıyorum
Varsa bu değerleri verebilecek baba yiğit firma buyurun atabilirsiniz. 2 Senede bu hizmeti kaç tane firma verebilir.
- Firmanın en büyük eksiği temsilcidir başka bir eksik görmüyorum oluşan arızalar genel sorunlar vb gelip geçici şeyler hepsinde oluyor. Firmalar pinge peeringe yurt dışı çıkışına önem vermeli yoksa Telekoma muhtaç kalırız.