@Gri Caner Netspeed kullanıcısıyım, 2 aylık bir aboneyim ve bin pişmanım şuanda.
Öncelikle Bilgi almak istediğin 2 firma hakkındaki kullanıcı yorumlarımı belirteyim.
Bundan 2 ay öncesine kadar 4 yıllık Vodafone Net kullanıcısı idim.
Kendilerinde 50/8 Mbps paket kullanıyordum ve 85₺ ödüyorum (Tahhüt yenilersem 130₺ olacaktı 2 yıl)
Vodafone ile 4 yıllık kullanıcı yorumum gerçekten mükemmeldi diyebilirim. Yalnızca 4 kez kesinti yaşadım ve maximum 2 gün süre çözüm bekledim.
Müşteri hizmetleri çok ilgili fakat birazcık bilgisiz.
2 Adet numaraları var (Ücretli/Ücretsiz adı altında)
Bir keresinde kesintim olmuştu saat 20.00 sularında, kendilerini arayıp sorunu ilettim ve ertesi gün sabah 9da ekipler gelip sorunumu çözdü.
Benim yanımda 2 Adet amcamda kullanıyordu ve memnundular.
50/8 Paket olmasına rağmen 55/9 alıyordum gerçekten.
Sırf taahüt yaptıkları ve 100 Mbps veremeyiz demeleri yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. (Alryapım 86 Destekliyor fakat 50 Üzeri. Sağlıklı şekilde veremeyiz diyip durdular)
Netspeede 2 ay önce taahütümün son 5 günü başvuru yaptım ve işlemler 4 günde tamamlandı.
Buraya kadar çok iyiydi ve sürekli aranıp bilgi ilettiler.
Bağlantı aldığım ilk gün 2 Mbps gibi bir hız aldığım için Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve Br ekip gelcek dediler, 2 Gün sonra ekip gelip kontrol yaptı ve iç hatlarımın kötü olduğunu söyleyip gittiler.
Ne tesadüftürki daha 5-6 gün önce sorunsuz 55 mbps alabiliyordum.
Herneyse hayhay dedim ve gidip kaliteli bir cat6 kablo alıp hattımı yeniledim (Binam 10 yıllık bu arada)
Yenileme yaptıktan sonra hızım 44-47/6.6-6.8 arasında tıkılıp kaldı.
Müşteri hizmetleri size 50 üstünde verirsek sağlıklı olmaz diyip duruyor ki 50 bile veremiyorlar. (Bağlamadan önce konuşunca kesintisiz 82 Mbps vereceklerini söylediler)
Uzun lafın kısası netspeed ile 2 ayımda bana boş masraf yaptırarak (İç hatları değiştirirken kontrol sağladık makine ile ve sorun yoktu) memnunsuz bir şekilde ortada bıraktılar beni.
Yeni iss arayışındayım şuanda sadece zamları bekliyorum (Aklımda Comnet var)