Millenicom Pismanlıktır

Yaklaşık 3 aydır Millenicom üzerinden 1000 Mbps limitsiz fiber internet kullanıyorum. İlk 1 ay herhangi bir sorun yaşamazken sonrasında hızım, sözleşmemde yazan 1000 Mbps olması gerekirken 80–90 Mbps seviyelerine düştü ve bu durum her gün yaşanmaya başladı. Canlı yayıncıyım ve internetten gelir elde ediyorum, bu hız sorunları nedeniyle yayın yapamaz hale geldim.

Sorun başladıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım, uzaktan kontroller yapıldı ve o dönem için sorun geçici olarak düzeldi. Ardından tekrar aynı problem yaşanınca ekipler gelip modemi değiştirdi. Modem değişiminden sonra yaklaşık 3 hafta kadar sıkıntısız kullandım ancak 27.01.2026 tarihi itibarıyla aynı sorun tekrar etti ve yine hızım çok düşük seviyelere indi.

her ay 1200 TL ödememi günü gününe yapıyorum, hiçbir borç veya gecikme durumum yok. Buna rağmen bugün yaklaşık 1 saattir müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum ancak hatta bağlanamıyorum. Ödeme almaya gelince çok hızlı davranan bir firmanın, hizmete gelince aynı hassasiyeti göstermemesi beni ciddi anlamda mağdur etti. 2027 Ocak ayına kadar süren yeni bir sözleşmem olmasına rağmen bana taahhüt ettiğiniz hizmeti alamıyorum.

1 saatir müsteri hizmelerine baglanamıyorum gectiğim güne lanet olsun

Millenicom’dan, 1000 Mbps olarak sattığı hizmetin hız sorununu kalıcı olarak çözmesini ve işimi aksatmayacak şekilde kararlı, kesintisiz ve taahhüt edilen hızda internet hizmeti sunmasını talep ediyorum. Aksi halde tüm yasal haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

pismanlıktır gecmeyin kafanızı agritmayın
İLK VE TEK KURAL: sözleşme yapmayacaksın!
 
turknette aynı sekil hesapta 1000 gigafiber kullanıyorum ama turk telekomun 50 hızındanki netiyle daha iyi oynuyordum oyunları. o çok kötülediğiniz türktelekom en iyisi bence ona karar verdim.
 
turknette aynı sekil hesapta 1000 gigafiber kullanıyorum ama turk telekomun 50 hızındanki netiyle daha iyi oynuyordum oyunları. o çok kötülediğiniz türktelekom en iyisi bence ona karar verdim.
aynen hocam tt com gectim keske gecmeseydim pismanım
 
İlk çıktıklarında tt altyapısı kullanan şirketlerin interneti baya iyi ve ucuzdu ama tt bunlara çok müşteri kaptırınca parazitlik yapmaya başladı, aynı hizmeti tt den alınca daha kaliteli hizmet vermeye başladılar son yıllarda. netspeed mileni, gıbır artık hikaye oldular, bulaşmamak gerek.

Altyapınız varsa veya hizmet erişilebilir ise ben Türksat Kablonet öneririm :)
 
yorumlarda turknet yazanların herhalde hiç arızası veya crc hatası olmadı sanırım
sıkıntı çıktığında modem kapat açtan kablolu bağlana kadar uzun bir copypasta ile karşılaşacaklar ve en sonunda kafayı yiyip başka internet sağlayıcısına geçecekler.
gerçekten crc hatasında bile modeme kablo ile bağlan gibi saçma sapan önerilerde bulunup mümkün mertebe ekip göndermiyorlar
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,787
Mesajlar
10,747,456
Üyeler
189,155
Son üye
ASROCLEXAR
Geri
Top