Arama sonuçları: *

1. T

🚫 Dost Kayaoğlu Videosuna Sponsor Tepkisi Yağdı ! [ Hile Programı Sponsor ]

Eleştirmek için eleştiren bir sürü yorum youtube yorumlarının aynısı buraya taşınmış. Dost un çizgisi yıllardır aynı yeni bir içerik değil aynısını enis kirazoğlu da yıllardır yapıyor. Bu adamlar bundan para kazanıyor. Beğenmeyen videoyu ileri sarsın bu kadar basit.
  2. T

Vatan dan hazır sistem alınır mı?

Yok şükür hiçbir problem yaşatmadı
  3. T

Vatan dan hazır sistem alınır mı?

Aynı sistemi ben 2 -3 ay önce aldım tabi o zaman daha uyguna gelmişti. 4060 ve 12400f sadece anakart msi ın bi alt modeliydi. Herhangi bir sorun yaşamadım. Peşin fiyatına 3 taksitte büyük avantajlı oldu.
  4. T

Rdr 2 işler tepetaklak gitti

Devam devam böyle şeyler gerçek hayatta da oluyor. Yine toparlarız evelallah 1710275707 Hiç aklıma gelmedi ben diriltmeyi verdim ama o an indirdi aynasızlar. Ben atı dirildi sanmıştım meğer işe yaramamış.
  5. T

Rdr 2 işler tepetaklak gitti

Rdr 2ye yeni başladım. Her ayrıntıya bakmaya çalışarak oynuyorum. Bölüm 4e geçtim saint denis şehrinde açılan Arap atını aldım. O kadar para bayıldım. Şehirde karakoldan ödül avcılığı afişini aldım. Çıktım atın yanında bir adam varmış. E tuşuna yani at binmeye bastım. O yandaki adamın boğazına...
  6. T

🔥İndirim 735,40 TL Anker Soundcore Life Q10i Kablosuz Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık - Siyah

Bende sipariş verdim. Ben sadece hikayeli oyunlar oynuyorum pc de. Bu kulaklığı hikayeli oyunlarda kullansam sorun yaşar mıyım? Ses gecikmesi falan olur mu?
  7. T

Rdr 2 kırnızı sembol nedir

Hmm tamam cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
  8. T

Teşekkür ederim. Haritanın üstünde kırmızı bir sembol var onu sormuştum aslında
  9. T

Rdr 2 oyununda arada bu kırmızı sembol çıkıyor nedir arkadaşlar bilen var mı
  10. T

🔥🔥🔥Vatan Sistem Yapıştırın

2-3 hafta önce thermaltake kasa 4060 lsını 20.500e aldım. Şuana kadar gayet memnunum. God of war oynadım. İşlemciyi sömüren bir oyunmuş. Birkaç takılma hariç sorun çıkarmadı.
  11. T

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Aras kargodan mesaj geldi kargo takibe girdim gümrük vergisi çıkar mı bilemedim
  12. T

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Benim yun express aras kargoya verilmiş 13 şubat tahmini teslimat gönderici ödemeli yazıyor. 16 şubat 880pro almıştım
  13. T

Benim de güncellenmiş aynısı yazıyor ne demekse artık 1707468931 Bizim yun express vergi çıkar mı dersin
  14. T

Benimde aynısı bekliyoruz bu hafta inşallah gelir
  15. T

Win11 Home lisans satın alacağım yardım

Yardımlarınız için teşekkür ederim
  16. T

Win11 Home lisans satın alacağım yardım

Arkadaşlar merhaba. Sağlam lisans sitesinden freedos bilgisayarım için win 11 home lisansı satın alacağım. Site güvenilir mi? Fotodaki oem ile düz lisans farkı nedir? Fiyat önemli değil çok oemi mi alayım?
  17. T

Benimde yunexpress pal express birlikte getiriyor 29unda uçak kalktı hala güncelleme yok
  18. T

Origin, Item departed from origin PAL Express Bende son durum bu bilen var mı 2 gündür güncellenmedi
Geri