Rdr 2 işler tepetaklak gitti

Talented

80+
Reaksiyon skoru
8
Rdr 2ye yeni başladım. Her ayrıntıya bakmaya çalışarak oynuyorum. Bölüm 4e geçtim saint denis şehrinde açılan Arap atını aldım. O kadar para bayıldım. Şehirde karakoldan ödül avcılığı afişini aldım. Çıktım atın yanında bir adam varmış. E tuşuna yani at binmeye bastım. O yandaki adamın boğazına sarılmasın mı, bırakır bırakmaz etrafımı polisler sarmasın mı? Neyse başladılar kurşun yazdırmaya. Ara atladım kaçacakken atı vurdular. Atı tam dirilttim beni vurdular. Dirilimce 10dk geçti. Ahıra uğradım bir baktım benim Arap atı yok. Şehir ortamına geçmek mi dersiniz, atın cinsinden mi dersiniz işler tepetaklak gitti. Yani senaryoda nasıl işler ters gidiyorsa oyun içinde de kendim benzer senaryo çizmeye başladım. Neyse uzun uzun yazıp iftar vakti kafanızı şişirdim. Hayırlı ramazanlar, hayırlı forumlar.

başına ne gelirse gelsin her dakikasına değer, mükemmel bir oyun vazgeçme devam et aksiyon ve manzaranın tadını çıkar

hocam benim atım öldüğünde diriltme iksirim yoktu at öldüğü gibi alt+f4 çaktım save almadığı için sorun olmadı

başına ne gelirse gelsin her dakikasına değer, mükemmel bir oyun vazgeçme devam et aksiyon ve manzaranın tadını çıkar
Devam devam böyle şeyler gerçek hayatta da oluyor. Yine toparlarız evelallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam benim atım öldüğünde diriltme iksirim yoktu at öldüğü gibi alt+f4 çaktım save almadığı için sorun olmadı
Hiç aklıma gelmedi ben diriltmeyi verdim ama o an indirdi aynasızlar. Ben atı dirildi sanmıştım meğer işe yaramamış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri