Arama sonuçları: *

1. M

Ryzen 5 3400G İşlemcinin FPS Drop Sorununu Nasıl Çözerim?

sıcaklık bu şekildeyken olmaya devam ediyor çözülmedi 1621355409 Ben de anakartı işlemci soketi yüzünden göndermiştim yeni değiştiler anakartı. Anakartta sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  2. M

Amd cool quiet seçeneğini bulamadım BIOS'da. Global c-state control vardı onu kapattım ve güç ayarlarından minimum işlemci yüzdesi %100 dü ama sistem soğutma ilkesi diye bir seçenek etkindi onu edilgen yaptım. Şimdi bir daha deniycem inşallah düzelmiştir.
  3. M

Sıkıntı yok reis teşekkür ederim vakit ayırdığın için
  4. M

Maximum 55 dereceyi gördüm ondan sonra mhz düşüyor ve fps 10-15 oluyor.
  5. M

Bildiğim kadarıyla öyle. Hiç 95 e çıktığını düşünmüyorum. Daha önce kasamda hiç alevler görmedim yani
  6. M

O maksimum çıkabileceği sıcaklık 95 üstü alırsa shut down verir. Üstteki current yazan kısım aldığı sıcaklığı gösteriyor.
  7. M

Herkese iyi günler. Ben bundan 6-7 ay önce Ryzen 5 3400G ile apu sistem kurdum. Bu aralar tüm oyunlarda sık sık fps drop yaşıyorum. Sorunun işlemcimin hızının 4000 den bi anda 200-300 lere düşmesinden kaynaklandığını farkettim. Isı değerlerini kontrol ettim. Mhz düştüğünde sıcaklık 50...
  8. M

10 TL'ye 3600 gerçek mi?

HTML'ini değiştirme olasılığın kaç?
  9. M

2500 ₺ APU sistem nasıl? APU sistem hakkında öneriler

İşimi görüyo reis ileride güçlü bi ekran kartı alırsam beslesin diye böyle almıştım ama dediğiniz daha mantıklı olabilirdi.
  10. M

Powerboost furry 750 watt 80+
  11. M

Sana öncelikle şu anki sistemimi yazayım. Msi B450M-a Pro Max Ryzen 5 3400g 16gb (8+8) 3200mhz corsair vengance ram 750watt 80+ psu (indirimdeyken 400watt psulardan daha ucuzdu o yüzden bunu aldım) 256gb James Donkey m.2 ssd 1tb seagate barracuda hdd Rampage darkside kasa Ben bu kasayı 5 ay...
  12. M

Fiyat performans ssd tavsiyeleri

Bir ssd önermeyeceğim sadece 2. bir m2 ssd alayım mı soruna cevap vereceğim. Eğer m.2 ssd'nin içinde işletim sistemin ve hızlı çalışması gereken uygulamaların kuruluysa ve m.2 ssd'ye kurman gereken başka bir uygulaman yoksa yeni bir m.2 ssd alman israfa girer. Onun yerine 1tb 2.5" ssd alırsın...
  13. M

200₺-250₺ Bütçeye Hangi Mouse

200 ila 250 lira arasında bir bütçem var hangi mouse'u önerirsiniz?
Top Bottom