Arama sonuçları: *

1. A

10-13K İŞ LAPTOP U TAVSİYE

10 ila 13k arası şarjı uzun giden ver 16gb ram i olan güzel bir laptop a ihtiyacım var u işlemcili olursa daha iyi olur şarjı uzun gitsin yeter buna ne diyorsunuz...
  2. A

fiyat performans sıfır telefon önerisi

10 bin ile 20 bin arası fiyat performans telefona ihtiyacım var depolaması minimum 256gb olursa sevinirim samsung xiomi hiç farketmez
  3. A

Öneri Motor ne önerirsiniz

BİRAZ Garip bir tavsiye olucak ama sıfır nmax 125 leri ben çok beğeniyorum tercih edebilirsin
  4. A

Aşağı Yukarı 75 bin liraya motorsiklet önerisi

bence scooter daha doğru bir tercih ama tabii ki senin kararın o yüzden drift l diyebilirim
  5. A

bütçe 70k spor tarz motorsiklet

biraz geç bir cevap olacak ama dio tavsiyemdir
  6. A

3 bin liraya motorsiklet kask tavsiye

3 bin liraya çene kısmı açılmayan kasklarda istiyorum güzelse 2. el de olur
  7. A

Gainward mı Palit mi

palit daha iyi bir tercih olur
  8. A

Darboğaz oranı fazla mı

darboğaz olmaz gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
  9. A

Bilgisayarımı kaça satarım?

8,9 ideal olacaktır
  10. A

ınstagramda ünlüler gibi dm kutusu nasıl açılır

bir tane hesabım var sadece takip ettiğinde mesaj atabiliyorsun onu tamamen açık nasıl yaparım acaba yaşım 18 den küçük diyemi öyle
  11. A

3500 TL MMORPG MOBA mouse tavsiye

merhaba benim 3 yıldır güncel olarak kullandığım mouse monster pusat v8 bozuldu ve maalesef ben artık yan tarafında 12 tuş olmayan mouse ları kullanamıyorum bağımlılık gibi yani o yüzden bana kablosuz 3500tl maks bütçeli bir mouse tavsiye ederseniz çok sevinirim aerox 9 tavsiye edebilirsiniz...
  12. A

i5 13400f ile uyumlu ddr5 anakart

merhaba i5 13400f ile uyumlu ddr5 güzel bir anakart önerir misiniz? bütçe 3-5 k asus olursa sevinirim
  13. A

steelseries aerox 9 almalımıyım

beni anladığınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
  14. A

hocam öncelikle iyi akşamlar şimdi bir şey anlatıcam ama derdini seveyim diyebilirsin anlayış gösterirsen çok sevinirim ben monster pusat v8 kullanıyorum 3 yıldır ve hayatımda 1 haftadan fazla kullandığım tek mouse onada bakarsan yanında 12 ye kadar tuşlar var ben artık yanında tuş olmayan mouse...
  15. A

SteelSeries Aerox 9 vs Razer Naga V2 HyperSpeed

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-naga-v2-hyperspeed-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,169767433.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSWGbLYuLutpqFdxLSWlIoX3VB0Zsygr9Iv8f4vTBkBhRTbl5SR6pUhoCuegQAvD_BwE...
  16. A

merhaba mmorpg mouse ı olan aerox 9 almak istiyorum her özelliğine bayıldım ama dongle ı type c ve benim anakartımda type c girişi yok o yüzden arafta kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  17. A

16 yaşına giricem motor tavsiyesi

Şimdi alıcam yarım yamalak okuyup geçmessek çok sevinirim
  18. A

Çözüldü✓ Ekran kartı önerisi istiyorum

bazıları 3070 demis ama ben darboğaz yapacağını düşünüyorum bu yüzden bütçen yeterse 3060 ın 12 gb versiyonu yetmez ise 8 gb versiyonu cuk oturur sistemine
  19. A

16 yaşına giricem motor tavsiyesi

merhaba seneye 16 yaşına giricem ve daha fazla piyasa patlamadan bi motor almak istiyorum cc hiç önemli değil 50 olur 80 olur 125 olur hiç farketmez yeterki mümkün mertebe yeni olsun sorunsuz olsun parçası kolay bulunsun bütçe biraz düşük ama olduğu kadar 50k
  20. A

dizel 1.4 tdi 3 silindirli polo alınır mı

Bence gayet makul bir seçim olacaktır ama dikkat etmeniz gereken şeyler önden 2 adet boyası olduğu için airbag açmışmı diye kontrol ettirmelisiniz eğer bir problem yoksa gayet iyi bir tercih olacağını düşünüyorum
Geri