Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Ekran kartım yerine farklısını vermek istiyorlar

Kendileri dedi stok yok muadil kart verilecektir diye
  2. Arda Fisher

Anladım çok teşekkür ederim yarin yine yazarım sizlere müsait olursanız konuyu tartışırız inşallah tatmin eden aynı güçte veya daha güçlü bir ekran kartı verirler bu arada firma gencergaming stoklarında gerçekten kalmamış benim ekran kartım 1731078994 Haa anladım çok teşekkür ediyorum
  3. Arda Fisher

Gigabyte 4060 gaming oc
  4. Arda Fisher

Ayrıca ekran kartım Gigabyte 4060 gaming oc
  5. Arda Fisher

Dostum ne alaka? Sorduğum soru belli ekran kartımdan düşük model verme şansları varmı? Üst model verirlerse fark ödermiyim? Ve okuduysan yarin söyleyecekler modeli kafama takıldığı için soruyorum ekstra stres yapmamak için.
  6. Arda Fisher

Beyler selam ekran kartımı garantiye vermiştim 23 gün sonra yanıt verdiler muadil ekran kartı gonderceklermis yarın stok kontrol edip ne vereceklerini soyleyecekler ve kabul edersem kargolayacaklarmis o yüzden kafama takılan kötü model verirlerse ve reddedersem ne olur? Veya üst model verirlerse...
  7. Arda Fisher

Yardım Hafif mouse önerisi 1.5k-2k

Eski teknolojiyi anlayamadım ürün 2022 versiyonu bende ürünü 2023 Aralık'ta aldım yazılım olarak çok tatmin ediyor ürünün garanti sistemide ayrı bir iyiydi wl mouse sword x alan dostum oldu hissiyatlari çok benzerdi ki bende maaş yatınca sword x alacağım yazılımdaki detaylarda hosuma gidiyor...
  8. Arda Fisher

Ürünün üretim Bu ürünün sevdiğim konularından biri su ve toz karşıtı olmasıdır 2 kez üstüne su döküldü devreye gelmesine rağmen oksitlenmedi bile sağlamlık uzun süreli kullanım olarak beğeniyorum steelseriese bir ledimin yazılımda farklı çalıştığını belirttim hiçbirşey istemeden Media Markt ile...
  9. Arda Fisher

Piyasadaki en iyi sensör dediğin mousenin vergisiz 800 tl olması mantıksız degilmi sence? Nasıl en iyisi bilader Ajazzın kendisi olsan bu kadar ovmezsin evet fiyatına göre çok sağlam bir mouse ama hafiflik isteyen birisi FPS oyunları oynadığını düşünüyorum ve hafiflik olarak aksiyon hızı olarak...
  10. Arda Fisher

Evet dostum ürünü dost ekibimle tartıştık belirli konularda aerox çok daha üstün bunları kendim yazıp kelime uzunluğu yapmak yerine AI ye anlattirmaya karar verdim teknosadan 1600 TL'ye satılıyor indirimlerle 1300 e kadar iniyor gayet makul ayrıca pilli değil bataryalı bataryada pil diye geçiyor...
  11. Arda Fisher

Aerox 3 Wireless, yüksek hassasiyet sunan TrueMove Air sensörü sayesinde özellikle FPS gibi hızlı tepki gerektiren oyunlarda avantaj sağlıyor. Ajazz AJ159 Pro’da ise daha temel bir sensör bulunduğundan aynı hassasiyeti sunamıyor. Aerox 3 ayrıca ultra hafif (66 gram) yapısı sayesinde hızlı...
  12. Arda Fisher

Dostum kesinlikle steelseries aerox 3 wireless öneririm mükemmel hafif çok iyi yazılım 11 aydır kullanıyorum en ufak sorunu yok
  13. Arda Fisher

Netspeed davet kodu?

Dostum bune oluyor
  14. Arda Fisher

4500tl anakart önerisi am4

Gigabyte aorus elite v2 almanı öneririm fiyat 5100 oluyor indirim olduğu zaman ben Almanya'dan aldım 5400 e eğer bütçeni arttırabilirsen bunu almanı öneririm çok kaliteli
  15. Arda Fisher

Ekran Kartım 22 Gündür gelmedi

Dostum biliyorum ancak sorun bana cevap vermemeleri ve bilgi alamamam eğer deselerki işte 2 hafta sonra gelcek falan umrumda olmaz ama mesajlara bakmayip telefonlara bakmamalari sinirlendiriyor insani 1730970155 Tutmadı 😄 1730970199 Hocam kötülemek istemiyorum ama gencergaming bu 3. Kez ürün...
  16. Arda Fisher

Ekran Kartım 22 Gündür gelmedi

Beyler selam isim vermek istemiyorum ekran kartımın rgbsi bozuldu ve garantiye verdim (17 Ekim) bana 6 gün sonra ürünün garanti kapsamına girdiğini söylediler yani buda cihazımın açılıp kontrol edildiği anlamına geliyor bugün 22. Gün yazıyorum mesajlarıma bakmıyorlar arıyorum müşteri temsilcisi...
  17. Arda Fisher

50.000₺ Gaming Laptop Önerisi

Beyler selam arkadaşım üniversiteli ve oyun için laptop alacak 50.000 TL'ye önerdiğiniz sağlam bir laptop varmıdır? Ve önerdiğiniz laptobu neden önerdiğinizide yazarsaniz sevinirim
  18. Arda Fisher

6500XT'li Ekipmanlı Bilgisayarım Kaç Lira Eder

Düşünürsen wifiye aliciyim bro :D
  19. Arda Fisher

Ekran Kartım 15 Gündür Garantide

Beyler Selam Ekran Kartımın Rgbsi bozulduğu için garantiye gönderdim bugün 11. İş günü ve toplamda 15. Gün geçen hafta çarşamba garanti kapsamına girdiğini söylediler mantıken cihazim söküldü kontroller yapıldı ama buna rağmen hala en ufak bir gelişme yok ve mağdur oluyorum cihazımı...
Top Bottom