Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

benim cihaz on numara geldide standın içinden sesler geliyor plastikmi düşmüş lehim topumu var hiç bilmiyorum hayırlısı
  2. Arda Fisher

Harbili WEBCAM önerisi

hocam harici mikrofonum var sadece goruntu verecek webcam varmı acaba? hani daha uygun olması için
  3. Arda Fisher

Harbili WEBCAM önerisi

up up up
  4. Arda Fisher

Annem için 10.000₺ Telefon önerisi

yok hocam bütçeyi çok aşıyordu zaten sadece youtube whatsapp kullanıyor birde arada hayday oynuyor
  5. Arda Fisher

Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim A26 Sipariş ettik zorda olsa ikna edebildim :D cuma günü geliyor ilk kullanımdan sonra yazarım
  6. Arda Fisher

whatsapp,youtube ve hayday hocam
  7. Arda Fisher

a16 idare eder mi? hocam)
  8. Arda Fisher

a16 nasıldır hocam?
  9. Arda Fisher

hocam kendilerine anlatmak için soruyorum a07 nin ne sorunu var acaba? bizimkilere nasıl anlatabilirim :D kadına kötü alınsın istemiyorum
  10. Arda Fisher

bizimkiler a07 alalım diyolar neden bilmiyorum realma 12 lite a07 den iyi midir?? sırf marka samsung diye a07 alalım diyolar garantiden ve servisten korkuyolar
  11. Arda Fisher

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Elimde temudan gelen dandik gamepad vardı bunu aldım bedavaya geldi resmen ama iyi mi? kötümü bilmiyorum özellikleri ne bilmiyorum bilen arkadaş varsa aydınlatabilirmi?
  12. Arda Fisher

Annemin hayday oynayacağı rahatça youtubede takılacağı bir telefon arıyorum 128 gb olma ihtimali olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum.
  13. Arda Fisher

Razer Viper V4 Pro Ne zaman Satışa Çıkar?

wlmouse sevmiyorum üstad garanti kapsamında çok sorun var yüzlerce şey okudum, razere mousemin takıldığını hissediyorum dediğimde bile hemen yedek parça gönderebilceklerini söylediler ama sonra sorunun sensore giren köpeğimin tüyünün olduğunu anladım ve geri çevirmiştim :D yoksa v3 pro almadan...
  14. Arda Fisher

valla mousenin kutusu olsun içi olsun iç dizaynı bile insanı özel hissettiriyor gerçekten razer mouseleri bana ayrı bi zevk veriyor abi premium hissediyorum 1774386953 hocam tr fiyatı ne olur bilmiyorum o yüzden riskli ama üstüne 3 4 koyarım diyosanız iade edin şahsen ben ederdim. elimdekinide...
  15. Arda Fisher

hayır hocam premium hissinin verdiği hazzı tekrardan yaşayacağım
  16. Arda Fisher

Yaklaşık 30 dakika önce Razer’ın resmi hesabında kısa bir tanıtım paylaşıldı. Şu an Razer’ın sitesinde fiyatı 159$ olarak görünüyor ancak Türkiye fiyatının ne olacağı ve ne zaman satışa çıkacağı henüz belli değil. Razer Viper V3 Pro kullanıcısı olarak oldukça heyecanlıyım. V3 Pro zaten...
  17. Arda Fisher

20.000₺ Direksiyon Seti Önerisi

anladım taksit seçenekleri iyi eğer para çıkarsa vd4 alıcam gibi
  18. Arda Fisher

hmm hocam debriyaj vites olmadanda zevkli olurmuya? bide attiklarinizdan hangisini almamı onerirsiniz
  19. Arda Fisher

hocam baktımda vites yok sanırım yada ben göremedim
  20. Arda Fisher

valla hocam ondan korkuyorum o yüzden 2. el alasım var ama işte taksit olmadığı için çekiniyorum
Geri