Arama sonuçları: *

1. K

Arkadaşlar yeni pc aldim Windows kuramiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Hocam merhaba yardım ettiğiniz için teşekkür ederim ama bilgisayardan fazla anlamıyorum biraz daha sade anlatma imkansız var mı eğer yoksada yinede tesekkur ederim en doğrusunu yapmak isterim
  2. K

Arkadaşlar yeni pc aldim Windows kuramiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Arkakadaslar kendime Windows flashi hazirladim sonra 11 pro seçtim ve yükleme gerçekleşiyor fakat %78 gelince bilgisarim kapanıyor sonra bu siyah ekran çıkıyor ve sonra tekrar açılıp en başa mavi olan ekrana geri atıyor napmam lazım şuan yardımcı olursanız sevinirim
  3. K

Yardım Monitör sinyal yok güç tassarrufu modu hatasi

Peki bu elektrik gitmesi sonucu olmuş olabilir mi
  4. K

Yardım Monitör sinyal yok güç tassarrufu modu hatasi

Arkadaşlar normal Netflix veya YouTube izlerken sorun yokken oyuna girince bu hatayı alıyorum ve hatayı aldığımda işlemci fanı ekran kartı fanjm duruyor sonra PC tekrar açıyorum sorun yok fakat tekrar oyuna girince aynı sorun bu neden olabilir pcyi 2 ay önce topladım fakat 2.3 haftadır böyle bı...
  5. K

Mavi Ekran Bilgisayar valorant da iken sinyal yok hatasi

Arkadaşlar normal olarak kullanırken valorant girince maça girince sinyal yok ve güç tasarrufu diyor sonra bilgisayarı aç kapa yazınca tekrar açılıyor ama yine aynı sorun devam ediyor PC normaldeyken sorun yok oyuna girince sinyal yok hatası aliyorum bios pili çıkartıyorum görüntü ve sinyal...
  6. K

Yardım Rzyen 7500f 95 dereceye çıkması normalmi

Arkadaşlar bir sorun çıkmadı ama tekrar beni siyah ekran atti
  7. K

Hayır kendime guvenemedim fakat şöyle bı şey var sistem iki aydır çalışıyor ama son 5 6 gündür boyle 1738421841 Bir de şuan elimde macun yok siparis edicegim
  8. K

Şimdi PC fişi çektim tekrar star verdim bekliyecegim şimdi sonuç çıkınca tekrar buraya aticagim
  9. K

Video deki yaptım yine aynı sorun oldu sinyal yok yazdı şuan görüntü yok
  10. K

Peki bu benim oyundayken siyah ekran yiyip no signal almama sebep olan şey sizce bu olabilir mi
  11. K

Arkadaşlar oyundayken beni bı anda siyah ekrana atıp sinyal yok hatası alıyorum bu sebepten olabilir mi işlemcim ryzen 7500f soğutucu phantom spirit pcye CMOS sifirliyirom 1 gün sonra yine aynı sorun occt testi power sse yaptım powerla alakalı bir sorun olabirli diye ama kapanmadı demek onla...
  12. K

Bilgisayar oyundayken sinyal yok diyor ve siyah ekranda kaliyor

Arkadaşlar işlemcim ryzen 7500f sogutucu phantom spirit kasa rampage iceblade pro Ama alt taraftaki 3 fan reverse occt testi açtım ve power seçtik ve sse bölümünü seçtim powerla alakalı bir sorun olduğunu düşündüm fakat işlemci 10.dakika 93 derece oldu Sorun ise su valorant oynarken bı anda...
  13. K

Yardım SteelSeries Nova Pro vs Corsair Virtuoso XT: Hangi Kulaklık?

Sarı sitede 4000 TL'ye SteelSeries nova pro kablolu 4000 TL Corsair virtuoso Xt 4500 TL kulaklığın kablosuz olması benim için çok önemli bir etken değil sadece hangisiyle daha iyi müzik ve ses kasadim bana yardım edermisiniz
  14. K

Yardım Ajazz 159 aldım 1050 TL tuttu gümrükte kalır mi

Arkadaşlar mouse 750 TL ydi bir kaç ürün ekledim 1050 TL tuttu bir kaç ürünü iade edeyim mi gümrükte kalır mi
  15. K

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

Hocam ben mouse yanına üründe ekledim 1050 TL oldu gümrükte kalır mı 1 ürünü iptal edeyim mi
  16. K

Gtx 1080ti 11gb 350w psu yetermi

Hocam rtx 3070 ti tek sikintisi 8 GB VRAM onun dışında mükemmel kart kesinnlikle
  17. K

Gtx 1080ti 11gb 350w psu yetermi

Hocam 6700 rx 6700 var ikinci el pazarlıkla 6 300 filan dusurursun bunu almak yerine onu alın çok eski kart
  18. K

Yardım Arkadaşlar yeni sistem aldım nasıl montajlarim

Hayır kendim farklı sitelerden aldım hepsi uyumlu teoride biliyorum fakat pratikde yokum
  19. K

Yardım Arkadaşlar yeni sistem aldım nasıl montajlarim

Arkadaşlar yeni sistem topladım fakat montajlamayiyi bilmiyorum bilgisayarciya sordum biri 1000 TL diğeri 1200 TL birde güvendiğim bir yer değil babama sordum babamda dedi eğer bir sıkıntı çıkarsa ben uğraşmam dedi bende biraz korktum sizce bilgisayara kendim toplayabilirmiyim toplayabilirsem de...
  20. K

Hawk Fab V4 vs Xdrive Anka

Hocam xdrive anka ama Koçtaş da vade farksız taksit var anbank 5 ay yapkredi 7 ay koctasa baksanız bi
Geri