Arama sonuçları: *

1. K

Gtx 1080ti 11gb 350w psu yetermi

Hocam rtx 3070 ti tek sikintisi 8 GB VRAM onun dışında mükemmel kart kesinnlikle
  2. K

Gtx 1080ti 11gb 350w psu yetermi

Hocam 6700 rx 6700 var ikinci el pazarlıkla 6 300 filan dusurursun bunu almak yerine onu alın çok eski kart
  3. K

Yardım Arkadaşlar yeni sistem aldım nasıl montajlarim

Hayır kendim farklı sitelerden aldım hepsi uyumlu teoride biliyorum fakat pratikde yokum
  4. K

Yardım Arkadaşlar yeni sistem aldım nasıl montajlarim

Arkadaşlar yeni sistem topladım fakat montajlamayiyi bilmiyorum bilgisayarciya sordum biri 1000 TL diğeri 1200 TL birde güvendiğim bir yer değil babama sordum babamda dedi eğer bir sıkıntı çıkarsa ben uğraşmam dedi bende biraz korktum sizce bilgisayara kendim toplayabilirmiyim toplayabilirsem de...
  5. K

Hawk Fab V4 vs Xdrive Anka

Hocam xdrive anka ama Koçtaş da vade farksız taksit var anbank 5 ay yapkredi 7 ay koctasa baksanız bi
  6. K

Çözüldü✓ 1 saat sonra sipariş vericem yorum lütfen (9900x + 4080s)

Hocam 85 90 K ya kadar cikabilrmisiniz yani size bı sistem önerebilirim tek bir site yerine farklı sistelernde almak daha mantıklı bence
  7. K

Pc aldım nasıl kendım montajlarım

hocam sımdı sıze bır sey sorucam ben 2 tane m.2 ssd aldım bırınde dram var oyuzden ona ısletım sıstemını kurucam dıgerınede normal depolama yapıcagım fakat dramlı ssd nasıl ayırt edecegım kurarken ya da dırek soyle mı yapıyım ılk once sadece dramlı ssd takıyım ısletım sıstemı ona yukleyım...
  8. K

Pc aldım nasıl kendım montajlarım

arkadaslar am5 bir sistem aldım nasıl kendım toplarım bırde topladıktan sonra ısletım sıtemı fılan nasıl yuklerım kısaca anlatan vıdeolara buraya atarmısnız en az 2 3 vıdeo olursa sevınırım anakartım b650 tomahawk bırde en onemlı olan konusları yazarmısın sısteme zara gelmemesı ıcın
  9. K

Bilgisayar kulaklık Önerisi

Yani eğer o kadar fark yoksa geçmeye gerek yok diyorsunuz teşekkür ederim
  10. K

Bilgisayar kulaklık Önerisi

Hocam hs80 ve cloud 3 wireless deneyimlerini soylermisin ana odağım valorant ses kasmak ama dizi. Gibi yerlede çok kötü olmasın istiyirum bende şuan Logitech g pro X var sence geçmeye değer mi benim için en önemli konuda bu
  11. K

Yardım Arkadaşlar bu PSU aldım korumaları varmı

Tamamdır tesekkurler
  12. K

Hocam biraz araştırma yaptım akım korumalo priz elektrik kesintisi bir şeye yaramıyormus şimşek çakması gibi konularda yariyormus ama benim PSU korumalar var değil mi açıkçası biraz korkuyorum o kadar para verdiğim sistem elektrik yzunden mahvolmasi en azından 3 4 ay idare etse kendimi...
  13. K

https://www.teknobiyotik.com/high-power-700w-80-gold-12cm-fan-eco-guc-kaynagi-hp1-j700gd-f12s.html arkadaşlar bu PSU aldım arkadaşlarım beni korkuttu elektrik giderse sistemin çöp olabilir diye ups fiyatlarına baktım bilgisayara 40 K verince hiç param kalmadi bu PSU korumaları yeterlimidir veya...
  14. K

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

Hocam size bir şey sorucam bende Logitech g pro X var oyunda ses kasmak için istiyorum sizce hyperx geçmeye değer mi
  15. K

Yardım Bu ram anankartıma uyumlu mu yardım edın llutfen

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-32gb-2x16gb-ddr5-6400mhz-cl32-gaming-ram-fiyati-65520/ anakartım b650 tomahawk
  16. K

Bu ram alınır mı lutfen cevaplarmısınız cok onemlı

Anakartim b650 tomohawk sıkıntı çıkarmaz değil mi eminsiniz
  17. K

Bu ram alınır mı lutfen cevaplarmısınız cok onemlı

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-32gb-2x16gb-ddr5-6400mhz-cl32-gaming-ram-fiyati-65520/ bu ram veya 3800 tl ye kadar onerılecek ramler vaarmı atarmsınız expo var yazıyor ama bu forumlarda expo yokmus anlamadım bende anakartım b650 tomahawk
  18. K

Yardım Arkadaslar bu sogutucu kasama sıgar mı

https://www.gaming.gen.tr/urun/384898/thermalright-peerless-assassin-120-se-white-argb-tl-c12cw-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-beyaz-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ alıcagım sogutcu bu 157 mm gosteriyor kasamda bu...
  19. K

Yardım Arkadaslar m.2 ssd alıcam ama dramsız almayın dedıkleri tereddut icindeyim

hocam bıraz bu konulara uzagım sımdı benım yaptıgım mantıklı mı acaba 500 500 almak ankartımda 3 m.2 slotu var bırde sn580 tek 1tb alma ımaknım sence hangsı yapayım
Top Bottom