Hocam 6700 rx 6700 var ikinci el pazarlıkla 6 300 filan dusurursun bunu almak yerine onu alın çok eski kartYarışıyor ama biri 3 4 yıllık diğeri 7 yıllık fian
Hocam 6700 rx 6700 var ikinci el pazarlıkla 6 300 filan dusurursun bunu almak yerine onu alın çok eski kartYarışıyor ama biri 3 4 yıllık diğeri 7 yıllık fian
yeni bir kombiye ihtiyacım yok .dHocam 6700 rx 6700 var ikinci el pazarlıkla 6 300 filan dusurursun bunu almak yerine onu alın çok eski kart
Hocam rtx 3070 ti tek sikintisi 8 GB VRAM onun dışında mükemmel kart kesinnliklepeki önerebileceğin max 8-9 k lık bi ekran kartı varmı 2. el amd dışında (yeni bir kombiye ihtiyacım yok)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu sahibi ben değilim hocamHocam 6700 rx 6700 var ikinci el pazarlıkla 6 300 filan dusurursun bunu almak yerine onu alın çok eski kart
2. el miningli falan çıkarmıHocam rtx 3070 ti tek sikintisi 8 GB VRAM onun dışında mükemmel kart kesinnlikle
Bence kesin mining çıkmasıdır o 1080ti, boşuna sıvı soğutmalı değildir yani, ama son karar senin tabiihem nvindiada ışın izleme falan var oçok hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el miningli falan çıkarmı
benim bildiğim o kartım o modeli kendinden sıvı soğutmalıBence kesin mining çıkmasıdır o 1080ti, boşuna sıvı soğutmalı değildir yani, ama son karar senin tabii
sen baya ısınmışsın o karta madem al o zaman, ama dediğin gibi denet yakınlarına test ettir.benim bildiğim o kartım o modeli kendinden sıvı soğutmalı
tamam teşekkürler. normalde rtx bi kart alacaktım fakat 1080ti ında bu güçlerde olduğunu hatta bunlardan daha uygun fiyatlı olduğunu görünce buna karar verdim . şimdi rtx 3070te bile 11 gb desteği yokken adamlar 7 sene once bu güçlere çıkmışlarsen baya ısınmışsın o karta madem al o zaman, ama dediğin gibi denet yakınlarına test ettir.
Benim PSUyu istiyorsan eğer sahibinden sitesine ilan açabilirim, o da sana kalmış ancak sorunsuzdur psu.tamam teşekkürler. normalde rtx bi kart alacaktım fakat 1080ti ında bu güçlerde olduğunu hatta bunlardan daha uygun fiyatlı olduğunu görünce buna karar verdim . şimdi rtx 3070te bile 11 gb desteği yokken adamlar 7 sene once bu güçlere çıkmışlar
daha tam karar vermedim ekran kartını alıp almayacağıma. belki 3060 ti vs de alabilirim ama psu yu kesin senden alacağım ne zaman alırım ne zaman hallolur bilmiyorum . kendine iyi bakBenim PSUyu istiyorsan eğer sahibinden sitesine ilan açabilirim, o da sana kalmış ancak sorunsuzdur psu.