Gtx 1080ti 11gb 350w psu yetermi

Kart 250w çekiyor zaten imkansız yetmesi.

hem nvindiada ışın izleme falan var oçok hoşuma gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el miningli falan çıkarmı
Bence kesin mining çıkmasıdır o 1080ti, boşuna sıvı soğutmalı değildir yani, ama son karar senin tabii

sen baya ısınmışsın o karta madem al o zaman, ama dediğin gibi denet yakınlarına test ettir.
tamam teşekkürler. normalde rtx bi kart alacaktım fakat 1080ti ında bu güçlerde olduğunu hatta bunlardan daha uygun fiyatlı olduğunu görünce buna karar verdim . şimdi rtx 3070te bile 11 gb desteği yokken adamlar 7 sene once bu güçlere çıkmışlar

tamam teşekkürler. normalde rtx bi kart alacaktım fakat 1080ti ında bu güçlerde olduğunu hatta bunlardan daha uygun fiyatlı olduğunu görünce buna karar verdim . şimdi rtx 3070te bile 11 gb desteği yokken adamlar 7 sene once bu güçlere çıkmışlar
Benim PSUyu istiyorsan eğer sahibinden sitesine ilan açabilirim, o da sana kalmış ancak sorunsuzdur psu.

Benim PSUyu istiyorsan eğer sahibinden sitesine ilan açabilirim, o da sana kalmış ancak sorunsuzdur psu.
daha tam karar vermedim ekran kartını alıp almayacağıma. belki 3060 ti vs de alabilirim ama psu yu kesin senden alacağım ne zaman alırım ne zaman hallolur bilmiyorum . kendine iyi bak

Geri