Arama sonuçları: *

1. M

SR450 mi R25 mi Hangisi Alınır

Hocam bence de çok acil bi para ihtiyacı olmazsa satmam zaten motorumu ömürlük kullanırım ccsi de yeter zaten bana. Para ihtiyacı da kara gün parası yani anlarsınız. 1710841319 yok hocam dominar 400 düşünmüyorum. sonradan yanına belki bi mt25 nasip olur yeni kasa lacivert
  2. M

SR450 mi R25 mi Hangisi Alınır

Bütçem 300k Sr450 yada r25 arasında kaldım. R25 kullanan abilerim bile 450 sr önerdiler. Ama 450sr piyasası r25 kadar değil satarken zorlanırım. r25 kadar kar da ettirmez dedim. @GirayHan Hocam son bi fikrinizi tekrardan söylerseniz sevinirim.
  3. M

Sorun çözüldü

Haram zıkkım etmekle bu iş çözülmez. Güzel dille anlamıyorsa gerektiği gibi konuşman lazım. İstanbulda olsaydım seninle gelirdim.
  4. M

Herkes borsacı/yatırımcı olmuş

Sana bi zararı var mı ? Borsa da bunlar sayesinde para kazanılıyor zaten bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar.
  5. M

Nk250 VS Pulsar RS200

evet hocam dediğiniz gibi de çok kararsız kaldım gerçekten
  6. M

Nk250 VS Pulsar RS200

vallaha hocam tam 1 nisanda paramı çekebiliyorum. Nk alsam satarken sorun yaşar mıyım
  7. M

Nk250 VS Pulsar RS200

Hocam pulsara yine zam geldi ve zam geldikçe soğuyorum bu pulsardan. Sizce hala almak mantıklı mı ? 128e nk250de var nk daha mantıklı geldi bana yine de bi sorayım dedim. Muhabbetimi biliyorsunuz zaten 6 ay kullanıp satıp r25 yada sr450 almak istiyordum.
  8. M

Minecraft datapacklerden anlayan arkadaş var mı ?

Minecraft datapacklerden anlayan arkadaşlar var mı ?
  9. M

2.El 6700XT Ekran Kartım Ne Kadar Eder?

garantisi var mı ?
  10. M

aynen hocam ondan dolayı satmadım zaten. 8250tlye koymuştum ilana çok zorlarsa en son 8 deyip satarım o zaman
  11. M

7500de param güvende ile satış gelmişti hocam arkadaşlar sıkıntı olur dedi kabul etmedim 8250e koydum ilana şuan biri bakacak karta en son 8 diyip bırakayım o zaman
  12. M

2.EL Ekran Kartım Ne Kadar Eder ?

hocam 8e satsam iyi midir bu kartı 6700xtyi 4 ay garantisi kaldı
  13. M

nvidia karta geçtiğim için satıyorum hocam boşta duruyordu bide 1709383866 ne kadar eder ? 8e satsam iyi mi
  14. M

XFX SWFT 6700XT 12GB Kutulu Faturalı 4 Ay Garantili Ekran Kartım Ne Kadar Eder ?
  15. M

TürkTelekom Yıldızlı Günler Son gün 5 Mart

hocam turkcell'de paketim bitti bunlara geçebilir miyim daha iyi bi kampanya var mı
  16. M

Telefona Reklam Virüsü Bulaştı.

reis reklam yazılımı tespit edildi diyor christmas wallpaper isimli bi dosya silsem biter mi sorun formata gerek kalmaz mı
  17. M

Telefona Reklam Virüsü Bulaştı.

Direkt telefon ekranında reklam çıkıyor. Whatsappa girince mesela 10 saniyelik bi reklam büyük ihtimalle virüs bulaştı nasıl kurtulurabilirim arkadaşlar. Fotoğrafları ve rehberi yedeklemem lazım bilgisayara yedeklesem virüs bilgisayara bulaşır mı yada gmaile falan mı yedekliyeyim sonradan...
  18. M

Pc donup kaliyor sorun nedir

reis benim bilgisayarda da anlık takılmalar oluyor fare olsun falan 1 2 saniye donuyor düzeliyor. Ramleri sök tak yapmıştık ondan olabilir mi
  19. M

Nk250 VS Pulsar RS200

sr450 r25 hemen hemen aynı para'da bende hiç bilemedim reis xd sr 450'ide bana bi arkadaşım önermişti çünkü pulsardan sonra ona geç diye. Bi konu açınca r25 dediler neden dedim japon bu kadar dediler :D
Top Bottom