Neler Yeni

Sorun çözüldü

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
bu dolndırcı ile ilgili açılmış 12312312 konu var hiçmi araştırmadın, isim değiştirip duruyorlar yakında yine isim değiştirirler.

Eski kullandığı isimler;

GAMİNG TÜRKİYE

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

ventus bilgisayar

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,124
İsim
Emir
Nasıl oluyorlarda hala kapanmıyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
Geçen gün bilgisayar almak için Esenyurt ventus bilgisayara(game world yazıyor camında) oraya gittik arayınca kargoya gittiler birazdan gelicekler diyerek bizi 5 dakika kadar bekletti ve babası geldi heralde kişiyi arayıp hangi sistemi istediğini söyle dedi bende söyledim ve bana dün satıldı başka bir parça kullanarak size verebilirim dedi 1 saat montaj ve kurulum için bekledik kasa geldi görüntü verdiler baktım zamanım falza olmadığı için çok incelemeden gittim eve geldim görüntü gelmiyor aradım yarın personeli göndereceğini ve bakacağını söyledi ama şimdi telefona cevap vermiyor dükkanın yorumlarını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü kimse yanından bile geçmesin en kötüsüde benden sonra birisi ekran kartı almak için geldi 60 bin TL ödedi bunların yatacak yeri yok Allah yedirmesin haram zıkkım olsun bu ramazan ayında
Haram zıkkım etmekle bu iş çözülmez. Güzel dille anlamıyorsa gerektiği gibi konuşman lazım. İstanbulda olsaydım seninle gelirdim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gittim geldim orada bilgisayar çalışıyor ama burda görüntü gelmiyor bir türlü adama dedim ben iade etmek istiyorum diye adam bana el emeği var iki bin lira düşerim dedim iyi kalsın ozaman açtım Furmark testi yaptım 30 dk maks 71 derece gördü 70 de stabil kaldı bende geri getirdim eve ama bunu iyice test edip elimden cikarticam
Yaşın küçük mü bilmiyorum dostum ama öyleyse dişli bir büyüğünle git tehdit et derken yorum olsun diye yazmıyordum. Anladıkları dilden konuşulmazsa paranızla rezil olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berat sedef
Sorun çözüldü baktırdım parçalarda bir sıkıntı yok eski HDD mi görüntülemişim hata bende

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
Yine isim değiştirmiş yeni adı "AERO BİLGİSAYAR".

Top Bottom