Arama sonuçları: *

• Users: Ate_s
  • Order by date
  1. A

Casper Excalibur G870.1245-BFAOX-B bilgisayarımın Termal Pad kalınlığı

Girdim ancak ölçü vermedi. Chatgpt'ye yazdım.
  2. A

Casper Excalibur G870.1245-BFAOX-B bilgisayarımın Termal Pad kalınlığı

Merhaba millet. Başlıkta yazdığım gibi Termal Pad değişimi yapacağım ancak kaç mm almam gerektiğini bilmiyorum. İçerisindeki Pad'ler de erimiş ölçme şansım yok maalesef. Google'da da araştırdım ancak bulamadım 4050 ekran kartlı. Bilen var mı acaba? Kaç mm almalıyım?
  3. A

Casper Excalibur G870 Bilgisayarımın Termal Macun Sorunları

Chipsetlerin yarısının üzerine sürülmüş yarısının üzerine sürülmemiş Normalde 2 3 ayda bir içini açar fan, toz temizliği yaparım ama sorunun burda olacağı pek gelmedi aklıma 1735346733 Sağ üstte sürdükleri Termal pede bakar mısın peki? Yarısı direkt anakartın üstünde olduğu gibi duruyor
  4. A

100'ü geçmedi ısı koruması var zaten. Bu kadar ısınma sebebi tamamen Casper'ın kalitesiz ve özensiz Termal macunundan dolayı. Adam akıllı yapınca laptop sıcaklığı 20 25 derece düştü
  5. A

Merhaba arkadaşlar. 1 yıl önce Casper Excalibur G870 aldım bilgisayar başlarda oyunlarda fazla ısınıyordu ama normal karşıladım ancak son 4 5 aydır kapanacak kadar ısınmaya başladı pek umursamadım açıkçası bugün Termal macun değişimi yapayım diyip içini açtım ve resimde gördüğünüz rezil...
  6. A

Geliştirmekte olduğum Mobil 2D online oyunum için Ana Menü Tasarımı

Merhaba arkadaşlar. Şuan online 2D bir oyun geliştiriyorum. Oyun içerisindeki mekaniklerin çoğu tamam. Ancak ana menü tasarımında resmen tıkandım bu konuda çok beceriksizim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı? Şuanlık herrhangi bir şekilde ücret veremeyeceğim maalesef.
Top Bottom