Arama sonuçları: *

1. Shialy

Gaming Laptop Soğutucusu

Selam beyler, daha önce konu açmıştım fakat tam olarak karar verebileceğim bir cevap alamadım. Dizüstüm MSI GV72 7RD. Güzel soğutan bir soğutucu arıyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  2. Shialy

Gaming Laptop Soğutucu Önerisi

Peki tek bir büyük fanmı çok orta büyüklükte fanlarmı (zalman vs inca gibi)
  3. Shialy

Yardım R5 3600 veya r5 1600 afı besler mi

Bütçen ne kadar psu için?
  4. Shialy

Yardım R5 3600 veya r5 1600 afı besler mi

Yeterli olur :)
  5. Shialy

Yardım Pc İçin Kutu FİFA Almak

kutu derken?
  6. Shialy

Rainbow Six Siege aşırı yavaş açılıyor

Bu bilgisayara girip sürücüye sağ tıkla özellikler de, ardından 'Araçlar' a gelip 2 özelliğide yap. Ayrıca cmd yi yönetici olarak çalıştır ve sfc /scannow yap 1587068787 Eğer Uygulama ile yapmak istiyorsan: Ccleaner ve Wise Care 365 i öneririm 1587068959 Biliyorum biraz uzun oldu :D Umarım işine...
  7. Shialy

Bazı programlar var HDD yi Defragliyor Defrag: Uzunca bir süre kullanılan HDD ve SSD de parçalanmalar oluşur (sebebi yüklenen ve ya silinen programlar zaman içerisinde eskiyen donanımlar ve giriş kayıtları vs.). Bu parçalanmalar o diskte yüklü olan şeylerin yavaşlamasına sebep olur (Regedit...
  8. Shialy

Belli bir model söyleyebilirmisiniz :)
  9. Shialy

HDD ye hiç Defrag yaptınmı?
  10. Shialy

Yardım Bilgisayarda sesler mono çalışıyor. Yardım!

Windows 10 Ayarları> Erişim Kolaylığı> Ses> Mono Sesi Etkinleştir yerinden kapatabilirsin 🙂 1586991152 Veya 1586991218 Ses denetim masasına git oradan höparlöre çift tıkla sonra oradan yapılandırma bas 1586991335 7.1, 5.1 ve Stereo olacaktır istediğini seç
  11. Shialy

Hala Karar verebilmiş değilim
  12. Shialy

Teşekkür ediyorum herkese. Birazdan modellere bakmaya başlayacağım, beğendiklerimi buraya yazarım sizde bir bakarsınız :)
  13. Shialy

Peki önerdiğiniz belli bir model mevcutmu? 1586782430 thermal macun benimde aklımda fakat factory sealları şuanda sökemiyorum :(
  14. Shialy

MSI GV72 7RD
  15. Shialy

Selam herkese, eski kullandığım soğutucudan memnun kalmadım ve soğutucu arıyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Top Bottom