Arama sonuçları: *

1. K

Laptopdan anlamıyorum fazla bu alınır mi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15iax9-intel-core-i5-12450hx-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-83gs0013tr-p-HBCV00006LF5LP?magaza=ELMACI&url_src=and-product-detail Fiyatına göre bundan iyisi var mıdır bu alınır mi
  2. K

Jilet almama rağmen bıyık var gibi duruyo

😃mantıklı olabilir mi diye düşündüm bak şimdi ağda bıyıkla beraber deriyide alcak o kara deriler gider belki 😃😃😃😃😃
  3. K

Onla alakası yok diyorum bıyık yok zaten sinekkaydi yapıyorum ama siyahlık var çünkü deri siyah o bıyık kismi (beyaz tenliyim)
  4. K

Jiletle alıyorum bıyıkları ona rağmen karartı var bıyık varmış gibi duruyor ne yapmalıyım
  5. K

beyler jilet sivilce yapar mi

Beyler jiletle aldığım çene kısmı fln ful sivilcelendi neden anlamadım jiletten olabilir mi?
  6. K

Redmi note8 aşırı isinma

Telefonum redmi note8 pro ve 2 gundur hicbi sebep yokken kendi kendine bakıyorum elimde oyun oynamama rağmen fazla isiniyo neden olabilir ( belki çıkarım yaparsınız diye soylim bizim evde 4 mi telefon ve şarj aleti var benimki kendi şarj aleti hariç başka şarj aleti ile duzgub şarj olmuyo...
  7. K

Saç egzema nasi gecer

Lise 1 e gidiyorum saçımda seboreik dermatit çıktı (egzema) bu nasi geçer saçımı şuan kesmek istemiyorum biliyorum kesmem gerekiyo yazın kesmeyi planliyorum onun dışında nasi geçer eniştem bir sürü doktora gittim bir sürü şampuan aldım hiçbiri ise yaramadi diyo bide elma sirkeli su ile yıka diyo...
  8. K

Kafada aşırı kaşınmaya kepeklenme

Ne yemeliyim misal yada ne yememeliyim kilolu da değilim fast food abur cubur da yok bende
  9. K

Kafada aşırı kaşınmaya kepeklenme

Kafam asiri kasiniyo derimde sanki yara var gibi bide cok çabuk yaglaniyo bide daha 3 gün öncesine kadar tertemiz olan saçım kepeklenmeue başladı ve saçımı banyo kafa masajı aleti ile yıkarken döküldüğünü görüyorum ne yapmalıyım (Ergenim) 1705751413 Yani bı kazisam saçımı tırnaklarıyla...
  10. K

Jinekomasti var gibi

Anlamadığım teşhis koyununca nolucak bişeydegismicek 18yasina kadar malgibi brklicem 1705343729 Değilim kilolu
  11. K

Jinekomasti var gibi

Bu yaşta ne ameliyati okadar da sarkık değil hem 1705265756 Saçma doktora gitsen bişi yapamaz 18yasindan küçüksün diye ameliyat fln
  12. K

Jinekomasti var gibi

Lise 1 e gidiyorum Corona döneminde kilo aldım baya Corona bitince direk verdim eski formuma dondim ama göğsüm kadın gibi kaldı jinekomasti olup olmadığını da bilmiyorum napmam gerek doktora da gidilmez böyle malca bı sepep için gitsen de nereye gitcen spor fln mi yapıyım geçer mi?
  13. K

Saçım hızlı yaglaniyo

Değiştiriyorum☺️
  14. K

Saçım hızlı yaglaniyo

Soğuk suyla duş alıyorum yazdım ya☺️
  15. K

Saçım hızlı yaglaniyo

Aga bende migros var sabun yıkam mi hacisakir gibi kaliteli olduğunu düşünmuyorum
  16. K

Saçım hızlı yaglaniyo

Öncelikle Ergenim hergun banyo yapmam gerekiyo yoksa saçım çok yağlı olduğu için kendi rengi belli olmuyo buda beni rahatsız ediyo(kahverengi) beni yakışıklı gösteriyor oyuzden böyle sarı kahverengi durmasını seviyorum ama yağlı durunca çok kötü siyah oluyo oyuzden banyo yapmam gerekiyor ama...
  17. K

erken yaşta kıllarımi almak sıkıntı yapar mi

Lise 1 e gidiyorum bacak kol ve yanak kıllarımi makine ile almak istiyorum ilerde bı sıkıntı olur mu çok çıkma gibi yoksa kes gitsin mi özellikle yanak kıllarını alma diyolar bana sarı tüy gibi ama rahatsız ediyo beni çok çıkar diyorlar alırsan
Geri