Arama sonuçları: *

1. R

Casper Excalibur G770 laptop kapandı ve güç ışığı yanıyor sonra kapanıyor

Merhaba iyi forumlar bugün bilgisayarımı açtım daha sonra aradan 20 dakika gibi bir süre geçti cihazın şarjı dün bıraktığımda yaklaşık %40 veya %37 civarındaydı şarjı azaldığını fark ettim şarja taktım daha sonrasında aradan 15 dakika geçti bilgisayarım durduk yere kapandı ve açılmıyor kendi...
  2. R

Yardım Minecraft Fps Değerleri Sizce Yeterli mi?

Merhabalar minecraft oynuyorum ve fps değerlerimin yeterli olup olmadıgını merak ediyorum internette az çok benim sistemime benzer özelliklerdeki veya bir iki model üst bilgisayarlar daha çok fps alırken ben neden bu fps i alıyorum merak ettim eğer fps i daha çok arttırmayı bilen varsa yardım...
  3. R

Çözüldü✓ CASPER EXCALİBUR G770 FAN TEMİZLİK TERMAL MACUN DEĞİŞİMİ

Merhabalar laptopum excalibur g770 modeli ben bu laptopun temizliğini yapacağım ( bilgim var bilgisayarcı yapsın falan demeyin zaten biliyorum yapmayı ) ben bu laptoptaki termal macunu değiştireceğm ama aklıma takıldı termal macun markası fark eder mi fabrika kullanılan macunun markasını...
  4. R

Eski Laptopu Sunucu Gibi Kulanabilirmiyim

7/24 çalıştırmasak peki
  5. R

İŞLETİM SİSTEMINI WİNDOWS SERVER 2012 R2 OLARAK DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM EKLEMEYİ UNUTMUŞUM 1708676302 Merhaba genellikle mta veya minecraft gibi oyunlarda test amaçlı bazen sunucu açıyorum bu şekilde kullanacağım şimdilik. Birkaç gün önce fivem test sunucusu açtım herhangi bir sorun yaşamadım...
  6. R

Merhabalar elimde eskiden kullandığım ama artık kullanmadığım bir laptop var yani 1.5 yıl önce daha iyi bir sistem aldıgım icin artık bu laptopu kullanmıyorum ve öylece duruyor arada bir açıp bakıyorum her neyse ben bu laptopu bir server gibi kullanmak istiyorum sizce bu olabilirmi özellikleri...
  7. R

Yurt dışı Redmi Note 10 Pro güncellemek.

Bildiğim kadarıyla snapdragon işlemcili cihazlarda imei yedek alınıyor ve imei silinme ihtimali düşük oluyor dikkat etmekte fayda var bendede medaitek işlemcili bir cihaz var redmi note 10 5g onu güncellemek için araştırmalar yapıyorum seninle aynı durumdayım risk istemiyorum çünkü daha önceki...
  8. R

Çözüldü✓ !8500₺ RTX3060Tİ alınır mı?

Alınır Eğer Çok Zorlamayacaksanız Gayet Kullanıslı ve FPS konusunda güzel bir kart kesinlikle tavsiye ederim hatta bu kartla oyunlar da oynadım gayet iyi
  9. R

İmei atılmıs Redmi Note 10 5G cihaza güncelleme yapma

Merhabalar elimde Redmi Note 10 5G cihazı var içinde mediatek dimensity 700 işlemcisi bulunuyor duyduğuma göre mediatek işlemcili cihazalara (imei atılmıs olanlara) güncelleme yaparsak cihazda imei gidiyormus veya kullanılmaz hale gelip kilitleniyormus bu konuyu daha derin araştırdığımda ise...
Geri