Arama sonuçları: *

1. spaghettisosu

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Hocam ne oldu
  2. spaghettisosu

RDR 2 En iyi oyun mu cidden ?

dostum Türkçe dil desteği hariç dediğin diğer her şey RDR2de de var. Oyunun adında zaten REDEMPTION var.
  3. spaghettisosu

RDR 2 En iyi oyun mu cidden ?

God of War da balta atma simülasyonu o zaman, ya da Elden Ring de adam kesme simülasyonu? Saçma konuşmuşsunuz.
  4. spaghettisosu

IOS Iphone 13 pro - 13 pro max ?

Max ile diğer modeller arasında sizin görebileceğiniz fark ekran boyutu. Tercih meselesi, tablet gibi telefon bana göre değil diyorsanız 13Pro.
  5. spaghettisosu

11400f ile 5060 ti 2k da kullanırsam darboğaz olurmu

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
  6. spaghettisosu

Öneri Sattığım lol hesabını bir buçuk yıl sonra geri almak

Yapacağın şey ahlaksızlık olur. Ne yaşadığın ya da ne için sattığınla ilgilenmiyoruz, fark etmez. Bu yapacağın suçu hafifletmez. Zaten bir kez hesabı geri almışsın, gerçekten terbiyesiz bir insanın yapabileceği bir davranış olduğunu düşünüyorum.
  7. spaghettisosu

Monitörüm bozukmu???

8. spaghettisosu

Monitörüm bozukmu???

Dostum konuyla alakasız da güney yarım kürede falan mısın çok soğuk hava diyor :D
  9. spaghettisosu

Çözüldü✓ AMD Wraith Prism alınır mı

Yerinizde olsam R5 5600 alır, yanına da Phantom Spirit alırdım. Çok güzel olur. R5 5600 ile 1600af arsındaki fark muazzam büyük, gözle görülür bir fark olur.
  10. spaghettisosu

Çözüldü✓ AMD Wraith Prism alınır mı

Elinizdeki işlemciyi satıp üstüne o bütçenizi koyup R5 5500 almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Yine de soğutucu alacaksanız Phantom Spirit öneririm. Wraith Prism o paraya kesinlikle değmez.
  11. spaghettisosu

5080 sistem ips-va monitör mü 5070ti sistem oled monitör mü

Dağlar kadar hatta dünyalar kadar fark vardır. Oled ile VA arasındaki farkı çok rahat görürsünüz de 5070Ti ile 5080 arasında müthiş bir fark yok. 5070Ti gayet tatmin eder sizi.
  12. spaghettisosu

5080 sistem ips-va monitör mü 5070ti sistem oled monitör mü

5070Ti+kaliteli bir oled monitörü tercih et bence. Tamam sallıyorum 5080 %20 daha güçlü ama sana o gücü gösterecek olan şey monitör sonuçta.
  13. spaghettisosu

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM AŞIRI GEÇ AÇILIYOR!!

Fazla bile bende bir ara 28 mb boştu (!)
  14. spaghettisosu

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM AŞIRI GEÇ AÇILIYOR!!

250GB fazlasıyla boş, 50-60 gb bıraksanız gayet yeterli.
  15. spaghettisosu

1080 ekran kartının kaç yıl ömrü var

Ömür dediğimiz şey görecelidir, 4K'da ömrü biteli çok oldu mesela, 1080P'de ömrünü dolduruyor gibi düşünebiliriz. Ray Tracing olayı zaten yok. Karttan ne beklediğinize bağlı aslında olay.
  16. spaghettisosu

Yardım Satın almama saniye kala; 4070 ti Super alayım mı ?

50 serisinden bir kart alsanız daha mantıklı olabilir.
  17. spaghettisosu

Blue switch mekanik klavye tuş basmama veya çift basma

Alakası yok. Ya switch değiştirecek ya da garantiye yollayacak. Dandik bir klavye zaten.
  18. spaghettisosu

5080 mi 4080süper mi ?

5080'i bekle. Yeni nesili 1-2 ay ile kaçırmak kötü olur.
  19. spaghettisosu

Çözüldü✓ OYUN İÇİN 2 EKRAN KARTI ARASINDA KARARSIZIM !!

4070 alınmaz zaten, en ucuz 4070supere bakın. Ekran kartı marka modeli çok fark etmiyor, belli başlı modeller diğerlerine göre daha çok ısınabilir ama bir sorun teşkil etmez. VRAM hızları falan da hiçbir anlam etmiyor şu durumda. 4070Super, 4060Ti'a göre kat ve kat daha iyi bir ekran kartı. 2K...
  20. spaghettisosu

Allah neden her şeye karışıyor?

Emin ol bakacak insan her türlü bakıyor. Senin kadın olduğunu bilmesi bile yetiyor. Ayrıca Kur-an'da dediği "örtün" hem mecazi hem de fiziksel bir örtünme. Erkeklere de diyor bunu, ama asıl demek istediği şey senin ruhunu örtmen, kötü düşüncelerini örtmen. Ama tarihi tarihle yargıla, o zamanın...
Geri