Tv de sıkıntı çıkmadı aynı kabloyla denedim monitördemi sıkıntı varGücü laptoptan veriyorum derken görüntüyü oradan alıyorsunuz sanırım. Attığınız resme göre kablodan da olabilir, ekran kartı yazılımı da olabilir. Siz monitörü hdmı kablo ile farklı bir cihazda deneyin. Ya da laptopu tv' ye bağlayın aynı sorun olacak mı.
Dostum konuyla alakasız da güney yarım kürede falan mısın çok soğuk hava diyorMönitörü alalı baya oldu gücü laptop tan veriyorum bi bilgisayarcıya sordum ekran kartındandır dedi bende beklettim ama çözümü varmı diye bakmadım çözümü varsa yardımcı olurmusunuz.
Ne soğu reis otururken terliyorumDostum konuyla alakasız da güney yarım kürede falan mısın çok soğuk hava diyor![]()
Ne soğu reis otururken terliyorum
tv ye takdıktan sonra üsenip telefonda oynamıştım şimdi tekrar takdım düzeldi sorun teşekkürler.Gücü laptoptan veriyorum derken görüntüyü oradan alıyorsunuz sanırım. Attığınız resme göre kablodan da olabilir, ekran kartı yazılımı da olabilir. Siz monitörü hdmı kablo ile farklı bir cihazda deneyin. Ya da laptopu tv' ye bağlayın aynı sorun olacak mı.