Arama sonuçları: *

1. B

Arkadaşlarım arasındaki anlaşmazlık ta arada kaldım

Sınıfta 4 kişilik bir arkadaş grubumuz var okul o grup ile iyi geçiyordu okulun başında 3 kişiydik sonra başka okuldan nakil eski 5-6 yıllık kardeşim gibi olan arkadaşım geldi ( A kişisi olarak bahsedeceğim). her şey iyiydi sonrasında A arkadaşım gruptaki B arkadaşını çok samimi bulmamaya...
  2. B

cs2 hileye denk gelmek

CS2 de çok fazla hile var premier yüksek elo sıralama tablosunun yarıdan fazlası hile kullanıyor. CS de hileler hep vardı şimdi de var.
  3. B

Celeron lu laptop valorant açarmı

Oyunun dosyaları üzerinden çözünürlük kalitesini düşürürsen bir nevi oynanabilir. Ama görüntü bozuk olur. Oyun içi çözünürlük değiştirip hem de çözünürlük kalitesini değiştirip deneyin derim
  4. B

Razer Deadthadder V2 X Hyperspeed alınır mı

Bu mouseyi almayı düşünüyorum. Pille çalışıyor galiba kasam masanın altında bağlantı konusunda bir problem yaşarmıyım daha önce kablosuz mouse kullanmadım neler yapmam gerekiyor
  5. B

1000tl altında kablosuz mouse

Arkadaşlar 1k altı kablosuz mouse lar var mı. Genellikle LoL oynuyorum
  6. B

Moba oyuncusu için 800tl mouse önerisi

genellikle LoL oynuyorum. Şu anda Hyperx pulsefire haste düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mı
  7. B

14 Yaşındayım ve kilo alamıyorum

Çok da kasma kendini annenin yaptıgı yemekten 1 tabak yiyorsan 2 tabak ye zamanla kilo alırsın çok kafaya takma
  8. B

Csgo’da en kolay bıçak nasıl alınır

Ben olsam oyundan da açmam hem kasa açmak pahalı şansa bırakmaz istediğim bıcağı direkt alırdım
  9. B

Csgo’da en kolay bıçak nasıl alınır

Hocam ya parayı vericeksin alıcksın ya da oyundan kasa açıp deniyeceksin. Siteye yatıracağın 5-10 dolar ile bıcak işi zor
  10. B

Kortizon tedavisinde spor yapmak sorun oluşturur mu

Yaklaşık 1,5 haftadır kortizon tedavisi görüyorum bu süreçte spor yapabilirmiyim
  11. B

Amd Frame Generation Hakkında

FSR ı performans modunda kullandığın için görüntü bulanıklaşır. Eğer kalite moduna alıp keskinliği ayarlar isen öncekinden daha net bir görüntü elde edebilirsin
  12. B

AMD 24.1.1 deneyimlerim

Güncel sürücüyü kaldırıp 23.11.1 sürümüne geri döndüm. AMD yazılımından hayır göremedik. Belki bu sefer yüzümüz güler demiştim ama yanılmışım
  13. B

Büyük el için mouse önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır Everest sgm x7 kullanıyorum boyut olarak referans alabilirsiniz. Bütçem 600tl bandında bir mouse önerir misiniz?
  14. B

Epic games den oyun tavsiyesi

Kış indirimlerin de god of War alabilmiştim şimdi bütçem biraz daha arttı alabileceğim AAA kalitede ya da AA oyun önerebilir misiniz?
  15. B

AMD 24.1.1 deneyimlerim

RX6600 ekran kartıma yeni gelen 24.1.1 da sürümünü yaklaşık 2-3 saat önce kurdum. Normalde eski sürümde kalacaktım fakat AFMF kullanmak istedim. God of War da ve Fortnite da denedim şimdiye kadar yarın denediğim başka oyunların da before after değerlerini eklerim. God of War da bir FPS artışı...
  16. B

Gpu kullanımı anlık düşüyor

MSI afterburner değerlerinl fotoğraf atamadım boyutu çok fazla diye(6mb) onun yerine %1 ve %0.1 FPS değerlerini yazıyorum %1 FPS 80 %0.1 FPS ise 24 gösteriyordu
  17. B

Hocam sıcaklıklar 54 derece civarlarında bios güncel PSU da fsp hyper idi sanırsam 1706020954 Hocam sormayın yıldım artık bende zevk alamaz oldum oyun oynamaktan 1706022294 MSI afterburner değerleri bunlar ayarlar da yüksek fsr açık 0.4 keskinleştirme
  18. B

Şuan da hastanedeyim hocam gelince atıyım
  19. B

Sağolun hocam da kimse yazmıyor iki haftadır aralıklı 3 foruma konu açıyorum ses yok
  20. B

Hocam rdr2 vesaire diğer oyunlar da böyle fortnite(optimizasyonu kötü onu istisna sayabilirim)
Geri