Arama sonuçları: *

1. enesdeep

R7 7800x3D sıcaklık sorunu

Anakartım bozuldu yeni anakarta geçtim yeni macun falan da sürdüm hazır elim değmişken Thermal Grizzly Kryonaut Extreme sistemi tekrardan aktif edebildim. Bundan öncesinde sıcaklıklar 65'i hiçbir zaman geçmedi 1 saatlik stress testinde bile. Fakat şu an boşta 44~55 arası çok garip ve...
  2. enesdeep

Akko Klavyem Çalışmıyor

Kanblolu çalışıyor kablosuz bağlanmaya çalıştığımda ise asla tepki yol sarj da olmuyor ayrıca
  3. enesdeep

MOD007B PC Santorini Sarj Olmuyor

Canlar Selamlar. Bu aşşağıda verdiğim ürünü aldım fakat sarj olmuyor bu klavye. şuan wired moddayım ama 2.4wl modunda kesinlikle klavyeyi okumuyor 2 saattir uğraşıyorum ne sarj ibaresi var ne de bir şey oynuyor yerinden. PC wl modunu tanıyor fakat kabloyu kestiğim an çıt yok klavyeden...
  4. enesdeep

Ramlerimin teki çalışmıyor

Ürün 0 hocam bilinen siteden adı lazımsa ve sitede yasak değilse veririm sorun yok.
  5. enesdeep

Çözüldü✓ İlk kez bilgisayar topladım ama Görüntü vermiyor

RGB'lerin yanması ramlerin çalıştığı anlamına gelmiyor. RAM'in bir tanesini çıkart tek slot çalıştıralım bakalım. diğerini de aynı şekilde tek slot çalıştır 2'sini de bir dene. RAM'lerden kaynaklandığını düşünmekteyim sistem çalışıp görüntü gelmiyorsa genel de RAM'ler oluyor. Zaten GPU'da sorun...
  6. enesdeep

Ramlerimin teki çalışmıyor

Dün hiçbir şey yoktu sabah açmamla görüntünün gelmemesi an meselesi oldu. Dual channel ramlerimden bir tanesi çalışmıyor diğeri çalışıyor çalışmayanı single tüm slotlara taktığım halde debug ışıkları kırmızı ve turuncu şekilde asla görüntüyü vermiyor. diğer rami single taktığımda ise çalışıyor...
  7. enesdeep

5v kablo anakart arızası

bu daha önce benim de başıma gelmişti ilk deneyimlerimde işlemci fanını yakmıştım allahtan zarar gelmedi işlemci fanı yandı asjdasj
  8. enesdeep

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3D ısınma problemi

boşta 39-50 o işlemci için çok normal değerler. stres testinde 65 i de geçmiyor imza da var soğutucum.
  9. enesdeep

Ekrana görüntü 2 saniyeliğine geliyor ve kararıyor (ışık tutunca gözüküyor)

haa yani sistem kapanmıyor değil mi hala anakartta veya diğer parçalarda güç var yani?
  10. enesdeep

Ekrana görüntü 2 saniyeliğine geliyor ve kararıyor (ışık tutunca gözüküyor)

2 sene önce oc yapmışsın voltajı da verdiğini düşünmek istiyorum. Buna göre işlemci macununu yenilediniz mi?
  11. enesdeep

Sizce Bu Bilgisayar Ne Kadar Eder

35~40k umarım satarsın
  12. enesdeep

5v kablo anakart arızası

Anlamadım ekran kartının kablosunu anakarta mı bağladınız direkt?
  13. enesdeep

Güzel bir zam geldi hazir sistemlere

Şuan bir şeyler almak için tam vakit keza bu yılın sonunda geriye dönük bugünkü fiyatlara bakınca pişmanlık hissi yaşamasın kimse.
  14. enesdeep

Çok hafif mouse arıyorum

Glorious D Model 2 Pro öneririm müthiş hafif Palm tutuş gerçekten binbir türlü fare kullandım ilk 5’imdedir kendileri.
  15. enesdeep

Switch yağlamak ne güzel şeymiş

Ginseng masaj yağı?
  16. enesdeep

7800x3d için 360 mm sıvı soğutma önerir misiniz?

RGB Radyatör borusu dalgasından sonra lcd akımı mı? Sarar bence 😅
  17. enesdeep

Çözüldü✓ Rtx 2070 super 2k için uygun mu

Bu oyunlar için evet.
  18. enesdeep

İleri düzey ürünü varsa bilemem hocam ls serisini biliyorum bi 😁
  19. enesdeep

Deepcool F/P için en iyisi bence de 5600’e kadar kullandırtırım şahsen. Kendim için nzxt ile corsair arasında kalmıştım bu iki model de orta segment için iyi
  20. enesdeep

Hocam ürüne lafım yok siz bi yerde haklısınız ben şahsen önermiyorum almak isteyen tabii ki alabilir.
Geri