Çok hafif mouse arıyorum

semre57

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
436
Merhaba dostlar wireless yüksek ips ultra hafif mouse arıyorum. Mediamarktta rival 3 aerox 3 denedim delikli falan hafifti çok hoşuma gitti. bütçe 3000 e kadar çıkarım herhalde ama varsa siz önerilerinizi atın. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Glorious D Model 2 Pro öneririm müthiş hafif Palm tutuş gerçekten binbir türlü fare kullandım ilk 5’imdedir kendileri.

Merhaba dostlar wireless yüksek ips ultra hafif mouse arıyorum. Mediamarktta rival 3 aerox 3 denedim delikli falan hafifti çok hoşuma gitti. bütçe 3000 e kadar çıkarım herhalde ama varsa siz önerilerinizi atın. Teşekkürler.
@MuratTheFounderOfGariban kral bekle bu adam mouse klavye her seyi biliyor hemen sana istediğini bulur uyuyodur uyansin yazar

Aerox 3 hurdası 68 gram A950 Pro 4k 54 gram ve çok daha iyi.

Aerox 5 al derim o zaman

hocam bence ikinci el temiz ninjutso sora almalısın. (aerox 3 68 gram, sora 45 gram)

Aerox 3 hurdası 68 gram A950 Pro 4k 54 gram ve çok daha iyi.
Hocam teşekkürler sora için bütçe zorlamalı mıyım bundan farkı ne onun?
Post automatically merged:

Sanırım dareu olanı alacağım. Sora 4K da güzelmiş bayağı, hatta 45 gram epeyi iyi ancak 2x para ödemeye gerek yok benzer segmentte ürün varsa. Dareu isimi görür diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler sora için bütçe zorlamalı mıyım bundan farkı ne onun?
Post automatically merged:

Sanırım dareu olanı alacağım. Sora 4K da güzelmiş bayağı, hatta 45 gram epeyi iyi ancak 2x para ödemeye gerek yok benzer segmentte ürün varsa. Dareu isimi görür diye düşünüyorum :)
Bu fiyata fazlasıyla yeter dareu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri