Neler Yeni

3k Kablosuz Mouse Önerisi

Ajazz ile karşılaştırmışsınız onu düşünmüyorum zaten ikinci seçencej scyrox v8 di. Diğer arkadaş da scyroxun kaplama kalitesini beğenmemiş. Mchoseden yanayım ben de şuanda tek soru işareti boyutu küçük mü gelicek. Rival 3den küçük ama aşırı bir fark da yok sanırım sorun çıkartmaz.
Hocam dm den sticam bekleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dmden yazabilirmisiniz ?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Draq123
Rival 3 de bir eksiklik hissetmiyorum zaten ama olay o değil aynı paraya 8k alabiliyorken 1k tercih etmem 8kyı alıp denemiş olurum en azından.

Ellerim yazın çok terliyor boşluklu yapı temizlik açısından iyi olmaz diye düşünüyorum yoksa görünüş olarak seviyorum bu modelleri

Kullanmadan bir fark olup olmadığını bileyiz doğal olarak. Aynı paraya 1k ve 8k satıldığı için 8k ya yöneliyorum. 1000 TL'ye de mouse alabilirim ama sadece 8k olması değil batarya kalitesi, gecikme, plastik kalitesi gibi özellikler de fiyat arttıkça geliyor.

Hadi yaa yazdığım ikisinden başka seçenek yok hala elimde birini almayı düşünüyordum.
terleyince rahatsız edici bişey oluyor vıcık şuanlık elimde lamzu thorn ve maya var bide ajazz aj199max ajazz aj159pro var dördünün kaplamasına göre çok kötü, bu mouselarda terleyince rahatsız olmuyorum scyroxdaki gibi öyle sıkıntı yaşamadım aldığıma pışmanım. ikinci elde olursa lamzu marka mouselarda iyi fiyat iniyor tavsiye ederim hatta bende satıyorum fazlalıkdan istersen yaz sıfır alcaksan mchousenin 2600lük mousunu dene kalitesi hakkında fikrim yok bu arada e sporcular bile 1000hz kullanırken 8khz bizim neyimize 8khz hiç gerek yok

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
veeqp
hocam 8k alınca ne olacak bende de var prof olmuyosun oyunda çok bir şey değişmiyor bu kadar kasmayın 8k diye. TR ye çin malı bi mouse girdi 8k herkesin dilinde 8k :D çok garip kimsede 4k mouse yoktu tr de şu seneye kadar 4k bile görmeden 500-1000hz mouse kullananlar 8k mouse'a geçti ondan 4k ya da geçsen aynı olurdu bir şey değişmezdi. Yani kasmayın diyorum 8k olsun diye
katılıyorum bazıları 8k 4k ne işe yarar onu bile bilmezken k olsun diye dört dönüyor ama arkadaş 8k istemiş bir şey diyemem kendi tercihidir ama katılıyorum 4k bence gayet yeterlidir

katılıyorum bazıları 8k 4k ne işe yarar onu bile bilmezken k olsun diye dört dönüyor ama arkadaş 8k istemiş bir şey diyemem kendi tercihidir ama katılıyorum 4k bence gayet yeterlidir
hatta bana göre 4k olan mouselar 8k olanlardan daha iyi oluyor aynı bütçedeyken 4k olup materyal kalitesi yazılımada daha fazla para bütçe ayırıyorlar ama 8k olduğunda odakları 8k oluyor bence 4 k almak daha mantıklı olur
Almışken 8k alayım diyorum o yüzden attığınız olmaz.
Mchose L7 Pro
Hocam bu mouse nasıl sizce scyrox v8 ile sensörleri farklı ama hangisi iyidir bilmiyorum.

Son düzenleme:

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi2/
Discord
@aquinasxdd
3400TL ama belki beğenirsin, çok hafif

Bende F1 Pro Max var bataryası 2 katı yüksek olduğu için daha uzun gider diye aldım, atk hub sitesi üzerinden ayarlamaları yapıyorsun. Açıkçası benim elime çok rahat oturuyor, elim kırıkken almıştım. Hafif olduğu için alçıyı çıkardığımızda elim sargılıyken bile hafifliğinden dolayı çok sıkmadan kavrayabiliyor ve rahatça oynayabiliyordum.

Mouse almadan önce incelemelerine bakmanı tavsiye ederim eğer yapmıyorsan.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
veeqp
terleyince rahatsız edici bişey oluyor vıcık şuanlık elimde lamzu thorn ve maya var bide ajazz aj199max ajazz aj159pro var dördünün kaplamasına göre çok kötü, bu mouselarda terleyince rahatsız olmuyorum scyroxdaki gibi öyle sıkıntı yaşamadım aldığıma pışmanım. ikinci elde olursa lamzu marka mouselarda iyi fiyat iniyor tavsiye ederim hatta bende satıyorum fazlalıkdan istersen yaz sıfır alcaksan mchousenin 2600lük mousunu dene kalitesi hakkında fikrim yok bu arada e sporcular bile 1000hz kullanırken 8khz bizim neyimize 8khz hiç gerek yok
katılıyorum lamzular bence baya iyi pulsarlarında eS olmayanlarıda baya iyi fakat eSler sarmıyo beni yazılımsız kontrol olduğu için mesela

3400TL ama belki beğenirsin, çok hafif

Bende F1 Pro Max var bataryası 2 katı yüksek olduğu için daha uzun gider diye aldım, atk hub sitesi üzerinden ayarlamaları yapıyorsun. Açıkçası benim elime çok rahat oturuyor, elim kırıkken almıştım. Hafif olduğu için alçıyı çıkardığımızda elim sargılıyken bile hafifliğinden dolayı çok sıkmadan kavrayabiliyor ve rahatça oynayabiliyordum.

Mouse almadan önce incelemelerine bakmanı tavsiye ederim eğer yapmıyorsan.
hocam bunları düşünüyordum bir ara kalitesi kotudur diye almamayı düşündüm elimde kötü hissederim diye yapısı kaliteli mi acaba ve kullandıysanız minik bir tanıtım yapar mısnıız acaba

Son düzenleme:
Top Bottom