Arama sonuçları: *

1. S

Oyun için hangi dili kullanmalıyım?

Oyun yapmak hakkında neredeyse hiç bilgiye sahip değilim unity zor gelmez mi?
  2. S

Oyun için hangi dili kullanmalıyım?

Projem için bir oyun geliştirmek istiyorum az çok Python bilgisine sahibim lakin daha önce hiç böyle bir proje yapmadığım için tereddütlerim var. Sizce hangi dili ya da uygulamayı kullanmam daha iyi olur? Godot kullansam çok zorlar mı?
  3. S

Birkaç gün önce tanıştığım çocuğu arıyorum

Ne önemi var? 1704999706 Hayır.. dalga geçme amaçlı isim değiştirdi.
  4. S

Yine de deneyemez miyiz?..
  5. S

Sanırım biraz safım lakin olaya onun açısından da bakmaya çalışmıştım. Sınava girecek ve doğal olarak duygusal olarak iyice bağlanmadan bunu bitirmek istedi. Tüm bunları anlıyorum fakat içimden bir ses hâlâ onu aramaya devam etmemi söylüyor unutmaktan ziyade. Bulamazsam da en azından denedim...
  6. S

Şansımı denemekten zarar gelmez?.. :"
  7. S

Tamam abim sensin mert efe tamam
  8. S

So match (yargılamayın lütfen bir arkadaş yüzünden yüklemiştim. Konuştuğum tek çocuk mert idi) kullanıcı adı ise jack lizy idsi 2591481
  9. S

Bu bilgiler onu bulmak adına işe yarar mı?
  10. S

Bilsem bir şekilde ulaşırım zaten. Buradan başka bulabileceğim bir yer yok. Durum engelleme de değil ayrıca yalnızca konuştuğumuz uygulamayı silmiş ki bu hesabına girildiğinde görünüyor zaten. Bir umut buradan bulabileceğimi düşünüyorum.
  11. S

Konyada yaşıyor 05 doğumlu başka bildiğim bir şey yok hakkında
  12. S

Yaşadığı yeri söylesem bulabilme şansınız var mı küçük bir ihtimal de olsa?
  13. S

Eski manitalarımı anlatmadım lakin belki de odur. Nerede yaşıyordu biliyor musunuz?
  14. S

Teşekkürler. Ayrıca 18 yaşında olan bahsettiğim kişi ben 16 yım henüz ama sen yine de yürüme :d
  15. S

Üni sınavı için tuşlu telefona geçeceğini ve sınav senesinde duygusal olarak bağlandığı birinin olmasını istemediğini söylemişti lakin bilgisayardan hâlâ bir umut buralarda olduğunu düşünüyorum..
  16. S

18 1704919757 Hadi ya.. deme öyle :"
  17. S

Onu arayabileceğim başka bir yer olmadığından burayı seçtim. Adı, yaşadığı yer, yaşı hariç hakkında bildiğim pek bir şey de yok aslına bakarsak.
  18. S

Olma ihtimali var.. Yaşadığı yer ile ilgili bir bilgiye sahip misiniz acaba? 1704918983 Anonim platformlarda gerçek ismini kullanmadığını söylemişti belki burada gerçek ismiyle tanıyan biri vardır diye düşündüm. Yönetim kadrosundaki kişilerle iyi anlaştığını ve ona çok şey kattıklarından falan...
Top Bottom