Neler Yeni

Birkaç gün önce tanıştığım çocuğu arıyorum

SnareEcho

80+ Silver
@Sudeimis 18 yaşındasın aslında bunlara kanmaman lazım ama işte gönül bu. Bende de oluyordu ama gerçek hayatta. Geçer. Bir zaman sonra sevdiğim kişi sayısı azaldı sevenim arttı. 😎
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kız , erkek farketmez nasıl olsa beni görmüyor diyip garip tipler çıkabiliyor o yüzden istisnalar hariç asla güvenilir değil.
Aynen öyle. Gönül eğlendirmek için bile hiç iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
burada kimsenin ismi net bir şekilde belli bile değil. ayrıca mert denen elemanın yöneticilerle aram iyi demesi yalandan ibaret. adam yönetici, mert efe diye birini tanımıyorum diyor. bırakın da dalga geçsinler çünkü mert denen eleman iyi dalga geçmiş zaten.
İyi de konuyu açan kişinin ne suçu var karşıda ki kişinin yalan söyleyip söylemediğini nereden bilsin ki kız sadece şansını denemiş Mert Efe mi ne haltsa kendini komik duruma düşüren kendisi ,korkak gibi yalan söylemek adamlığa sığar mı kardeşim.😨

@Sudeimis 18 yaşındasın aslında bunlara kanmaman lazım ama işte gönül bu. Bende de oluyordu ama gerçek hayatta. Geçer. Bir zaman sonra sevdiğim kişi sayısı azaldı sevenim arttı. 😎

Aynen öyle. Gönül eğlendirmek için bile hiç iyi değil.
Kesinlikle katılıyorum valla bir kere dalgasına yaptık başka bir uygulamada arkadaşım ile bir daha tövbe ettim . belalı tiplerde çıkabilir

SnareEcho

80+ Silver
İyi de konuyu açan kişinin ne suçu var karşıda ki kişinin yalan söyleyip söylemediğini nerede bilsin ki kız sadece şansını denemiş Mert Efe mi ne haltsa kendini komik duruma düşüren kendisi korkak gibi yalan söylemek adamlığa sığar mı kardeşim.😨
@1721 sircem kral yapma ya. Kızın yapacağı bir şey yok. Yazık o da kanmış bir yalana işte. İyi ki daha ileri gitmemiş.

Kesinlikle katılıyorum valla bir kere dalgasına yaptık başka bir uygulamada arkadaşım ile bir daha tövbe ettim . belalı tiplerde çıkabilir
Şakası bile kötü. Sonra taciz etmeye falan başladığını düşünsene. Korkunç.

@Sudeimis Eğer olaydan çok etkilendiysen kafa dağıtmalık istersen yarın biraz takılabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
@1721 sircem kral yapma ya. Kızın yapacağı bir şey yok. Yazık o da kanmış bir yalana işte. İyi ki daha ileri gitmemiş.

O yüzden kamu spotu geçelim erkek, kız farketmez dikkat ediyoruz illa ki birileriyle tanışacağız ama gardı indirmeyelim.😅

Sudeimis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sude turan

@Sudeimis Eğer olaydan çok etkilendiysen kafa dağıtmalık istersen yarın biraz takılabiliriz.
Bilemedim..

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Kadında ki cesarete bak gelip değer verdiği insanı arıyor bulmaya çalışıyor dalga geçilmesine rağmen hala bir umut bekliyor. Şöyle değer göremedik vay be..

The Semih

80+ Gold
Birkaç gün öncesinde tanıştığım bir çocuk vardı. Bu sitenin yönetim kadrosuyla arasının iyi olduğunu söylediğinden belki buralarda bulabilirim diye düşündüm. Adı Mert Efe. Tanıyan veyahut ona ulaşabileceğim bir yer bilen haber verebilir mi rica etsem? Buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum lakin ona değer veriyorum ve başka ulaşabileceğim bir yer yok.

Keşke ciddiye alıp dalga geçmeden yardım etmeye çalışsanız.
Mert seni heryerden engelledimi buraya kadar geldiğine göre ayrıldınız.

Eğer olaydan çok etkilendiysen kafa dağıtmalık istersen yarın biraz takılabiliriz.

Sende az değilsin

Sudeimis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sude turan
Mert seni heryerden engelledimi buraya kadar geldiğine göre ayrıldınız.

Sende az değilsin
Üni sınavı için tuşlu telefona geçeceğini ve sınav senesinde duygusal olarak bağlandığı birinin olmasını istemediğini söylemişti lakin bilgisayardan hâlâ bir umut buralarda olduğunu düşünüyorum..

SnareEcho

80+ Silver

Sudeimis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sude turan
Sana kalmış bir şey. Beni etkileyen bir şey yok. Olay senle alakalı.

Aynen öyle.

Benden büyük kıza mı yürüyeceğim?
Teşekkürler. Ayrıca 18 yaşında olan bahsettiğim kişi ben 16 yım henüz ama sen yine de yürüme :d

SnareEcho

80+ Silver
Teşekkürler. Ayrıca 18 yaşında olan bahsettiğim kişi ben 16 yım henüz ama sen yine de yürüme :d
Dediğim gibi internet üzerinden sevgili yapmıyorum. Aslında gerçek hayatta da yapmıyorum. (Şu anlık.) Sadece böyle bir olayla karşılaştığın için sana yardım etmek istedim. Çünkü yıllar önce bende böyle bir olay yaşamıştım. O verdiği bozuntuyu bende biliyorum. En başta çok hevesli oluyorsun. 1 gün sonra sana "birazdan gelirim" diyor. Sonra gidiyor. Normal ve üzücü.

Top Bottom