Kratos2008
80+ Silver
Dahası
tamam mert efe benim sakin olun benim için kavga etmeyin inanmayanlar hakkımdaya baksın
Mert hakkında başka bilgi yok mu ? Konumunu verirsen bulabiliriz belkiÜni sınavı için tuşlu telefona geçeceğini ve sınav senesinde duygusal olarak bağlandığı birinin olmasını istemediğini söylemişti lakin bilgisayardan hâlâ bir umut buralarda olduğunu düşünüyorum..
Üzülme boşverÜni sınavı için tuşlu telefona geçeceğini ve sınav senesinde duygusal olarak bağlandığı birinin olmasını istemediğini söylemişti lakin bilgisayardan hâlâ bir umut buralarda olduğunu düşünüyorum..
adını yaşadığı yeri ver sen biz buluruzOnu arayabileceğim başka bir yer olmadığından burayı seçtim. Adı, yaşadığı yer, yaşı hariç hakkında bildiğim pek bir şey de yok aslına bakarsak.
Ablan la o seninDediğim gibi internet üzerinden sevgili yapmıyorum. Aslında gerçek hayatta da yapmıyorum. (Şu anlık.) Sadece böyle bir olayla karşılaştığın için sana yardım etmek istedim. Çünkü yıllar önce bende böyle bir olay yaşamıştım. O verdiği bozuntuyu bende biliyorum. En başta çok hevesli oluyorsun. 1 gün sonra sana "birazdan gelirim" diyor. Sonra gidiyor. Normal ve üzücü.
takılıyon takılıyon onunla bununla sonra foruma kadar geliyorlar azgın herif bi rahat bırak (!)tamam mert efe benim sakin olun benim için kavga etmeyin inanmayanlar hakkımdaya baksın
Baba bu mert efe geçen ,yks senem kızı seviyorum ama bana sürekli eski manitalarını anlatıyor diyen eleman olmasın. O da yksye gircekti ve tuşlu telefon falan bi şeyler anlatıyodutakılıyon takılıyon onunla bununla sonra foruma kadar geliyorlar azgın herif bi rahat bırak (!)
Olabilir öyle birisini hatırlıyorum hayal meyal. Ne aşkmış be kız peşini bırakmamış elemanın ansızın bırakıp kaçtı galiba.Baba bu mert efe geçen ,yks senem kızı seviyorum ama bana sürekli eski manitalarını anlatıyor diyen eleman olmasın. O da yksye gircekti ve tuşlu telefon falan bi şeyler anlatıyodu
Ne demelikizlar niye erkeklere cocuk diyor la
@BixiBlake