- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şansımı denemekten zarar gelmez?.. :"İsmi Mert bile değil muhtemelen..
Şansımı denemekten zarar gelmez?.. :"İsmi Mert bile değil muhtemelen..
Şansımı denemekten zarar gelmez?.. :"
Sanırım biraz safım lakin olaya onun açısından da bakmaya çalışmıştım. Sınava girecek ve doğal olarak duygusal olarak iyice bağlanmadan bunu bitirmek istedi. Tüm bunları anlıyorum fakat içimden bir ses hâlâ onu aramaya devam etmemi söylüyor unutmaktan ziyade. Bulamazsam da en azından denedim diyeceğim içim rahat olacak. Ama haklısın, seven veyahutta değer veren biri böyle birden gitmez. Kafam karıştı..Bazı yaşanmışlıklardan dolayı gerçekten çok üzüldüm uzun zaman boyunca. Tek anladığım şey sana değer veren insan hiçbir zaman engel tanımaz. Her koşulda ne olursa olsun sana ulaşmaya çalışır. Dünyanın diğer tarafında da olsa tüm varlığını feda edip sana gelir..
Zaten uygulamayı silmeden önce sana söylerdi. Kendi sosyal medya hesaplarından birisini verirdi. Bunu yapmayan kişi net olarak sana değer vermiyordur. Bu yüzden onu olabildiğince umursamayıp unutmaya bakmalısın. Bu tarz uygulamaları kullanan kişiler hiçbir zaman ciddi ilişki düşünmezler.
Dediklerim hoşuna gitmeyecek ama gerçekler bunlar, üzgünüm.
Sanırım biraz safım lakin olaya onun açısından da bakmaya çalışmıştım. Sınava girecek ve doğal olarak duygusal olarak iyice bağlanmadan bunu bitirmek istedi. Tüm bunları anlıyorum fakat içimden bir ses hâlâ onu aramaya devam etmemi söylüyor unutmaktan ziyade. Bulamazsam da en azından denedim diyeceğim içim rahat olacak. Ama haklısın, seven veyahutta değer veren biri böyle birden gitmez. Kafam karıştı..
Yine de deneyemez miyiz?..Ben çok defa denedim ve hiçbir işe yaramadı. Boşver, gururun kendine kalsın. Değmeyecek kişiler için yerlere serme..
Yine de deneyemez miyiz?..
Ne önemi var?Yaşın kaç?
Hayır.. dalga geçme amaçlı isim değiştirdi.Buldum sanırım.
Alıntıyı görüntüle
Ne önemi var?
Aylardır söylüyorum bunu sonun da benim gibi düşünen birisi, zaman geçtikçe yaş ortalaması küçülüyor bu forumun ilk geldiğimde daha olgundu insanlar yardımcı oluyordu, bu olay hakkında konu bile açtım Reddit forumunda konuya verilen cevapta en az 4 satır cümle kurulurken bu forumda utanmasalar emoji koyup geçicek ciddiye almıyorlar insanları, Mayıs seçimleriyle birlikte başladı bu toksitlik analiz ettim ben ve seçime yakın başladı bugüne kadar devam ediyor artarak... Geçen hafta bir tanesinin yüzüne vurduğumda şahşıma küfür etti ve banlandı, insanlar haddini bilmiyor bu forumda 15 yaşında kendini geliştirememiş ve bana saygısızlık yapıyor, benim 15 yaşında ki halime bakınca git gide nesilin küçüldüğünü daha iyi anlıyorum.Evet cidden azınlık var yaşla mı alakalı desem bazı büyüklerde yapıyor ne diyim bilemedim mizaç etkiliyor sanırım daha çok .
Diğer arkadaşada söyledim, hiçbir insana fazla değer vermeyin çünkü hak etmiyorlar, senin temiz saf kalbini sevgini haketmeyen insanlar için bu kadar kafaya takıp üzülme, elbet ileride hak vericeksin bana öyle bir zamandayız ki kendini açarsan en çok üzülen sen olursun istemesende kendini sınırlaman gerekiyor, bunu her insana yapma tabii ki, sadece birkaç günlük insan için bu kadar açılman hata diyorum normalde haftalarca konuşup karar vermen gerekiyor ki ben 6 senelik arkadaşımdan kazık yemiş biriyim tecrübe ettiğim şeyleri aktarmaya çalışıyorum, şimdi her insan aynı değil diceksin, bende farkındayım fakat yüzdelik olarak hesap yapıyorum artık, Okul sınıfında 30 öğrencinin 25 tanesi şımarık ise o sınıf uslu gözükmez geride kalan 5 kişi arada kaynar.Sanırım biraz safım lakin olaya onun açısından da bakmaya çalışmıştım. Sınava girecek ve doğal olarak duygusal olarak iyice bağlanmadan bunu bitirmek istedi. Tüm bunları anlıyorum fakat içimden bir ses hâlâ onu aramaya devam etmemi söylüyor unutmaktan ziyade. Bulamazsam da en azından denedim diyeceğim içim rahat olacak. Ama haklısın, seven veyahutta değer veren biri böyle birden gitmez. Kafam karıştı..
Ben senin kadar uzun süredir burayı kullanmıyorum birkaç ay oldu ama hani dıştan baktım yeşil türbe içeri girdim estağfurullah sözü gibi dışarıdan akıllı , ciddi ve yeri geldiğinde mizaç adı altında birilerini kırmadan, hakaret etmeden konuşmayı bilen kişiler bekliyordum ama bir girdim dedim bu ne tamam herkesin bazen dobra ya da kırıcı yorumu oluyor ama kendi adıma bazen düzeltmeye çalışıyorum. Birde yeni nesil istisnalar var tabi ama gittikçe yaş seviyesi düştükçe de bazen olayları ya ergen ben merkezciliği etkisiyle ciddiye almadan direkt her şeyi dalgaya bağlıyor ha birde yaşını başını almış ama aklını alamamış tiplemeler var bazı yaşı küçük kişiler de bunlardan daha olgun ama bu azınlık kategorisinde işte sanırım formun bu hâle gelmesinde başka etkenlerde var bel ki old olan bazı kişilerin artık buraya çok girmemesi gibi vs bir kaç etmen vardır illa ki .Aylardır söylüyorum bunu sonun da benim gibi düşünen birisi, zaman geçtikçe yaş ortalaması küçülüyor bu forumun ilk geldiğimde daha olgundu insanlar yardımcı oluyordu, bu olay hakkında konu bile açtım Reddit forumunda konuya verilen cevapta en az 4 satır cümle kurulurken bu forumda utanmasalar emoji koyup geçicek ciddiye almıyorlar insanları, Mayıs seçimleriyle birlikte başladı bu toksitlik analiz ettim ben ve seçime yakın başladı bugüne kadar devam ediyor artarak... Geçen hafta bir tanesinin yüzüne vurduğumda şahşıma küfür etti ve banlandı, insanlar haddini bilmiyor bu forumda 15 yaşında kendini geliştirememiş ve bana saygısızlık yapıyor, benim 15 yaşında ki halime bakınca git gide nesilin küçüldüğünü daha iyi anlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet bende farkındayım buraya kafa dağıtmak için giriyordum ama artık sinirimi daha çok bozuyor bu forum, en son ki olaydan sonra gitmeyi bile düşündüm. Ben insanlara yardım etmek ve bilmediğim bilgileri buradan almak için girmek istiyorum fakat dediğin gibi yüzdelik olarak şuanda kitle değişiyor ve bu forum yakında amacından sapıp sosyal medya platformu olacak.Ben senin kadar uzun süredir burayı kullanmıyorum birkaç ay oldu ama hani dıştan baktım yeşil türbe içeri girdim estağfurullah sözü gibi dışarıdan akıllı , ciddi ve yeri geldiğinde mizaç adı altında birilerini kırmadan, hakaret etmeden konuşmayı bilen kişiler bekliyordum ama bir girdim dedim bu ne tamam herkesin bazen dobra ya da kırıcı yorumu oluyor ama kendi adıma bazen düzeltmeye çalışıyorum. Birde yeni nesil istisnalar var tabi ama gittikçe yaş seviyesi düştükçe de bazen olayları ya ergen ben merkezciliği etkisiyle ciddiye almadan direkt her şeyi dalgaya bağlıyor ha birde yaşını başını almış ama aklını alamamış tiplemeler var bazı yaşı küçük kişiler de bunlardan daha olgun ama bu azınlık kategorisinde işte sanırım formun bu hâle gelmesinde başka etkenlerde var bel ki old olan bazı kişilerin artık buraya çok girmemesi gibi vs bir kaç etmen vardır illa ki .
Bende bilgi ve fikir almak için uygulamayı kullanmaya başladım tek kullandığım sosyal mecra ama şimdi sadece bazı konulara yorum yapmak için giriyorum onun harici Kendi adıma beklediğim gibiEvet bende farkındayım buraya kafa dağıtmak için giriyordum ama artık sinirimi daha çok bozuyor bu forum, en son ki olaydan sonra gitmeyi bile düşündüm. Ben insanlara yardım etmek ve bilmediğim bilgileri buradan almak için girmek istiyorum fakat dediğin gibi yüzdelik olarak şuanda kitle değişiyor ve bu forum yakında amacından sapıp sosyal medya platformu olacak.