Neler Yeni

Birkaç gün önce tanıştığım çocuğu arıyorum

SnareEcho

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Kral çok fake gibi geldin ama gene ciddi olacağım. Mert Efe denilen şahısı aramak için seçtiğin en kötü yer burası. Çünkü herkes dalga geçecek. (Normal olarak. Aslında bende en başta geçecektim ama diğerlerine pek benzemek istemedim.)
@Sudeimis bu arada bulman çok zor haberin olsun. Nereden konuştun bu arkadaşla?
Mesaj otomatik birleştirildi:

En ciddiyetsiz forum burası zaten. Ben bile forumlarda eskisi kadar ciddiyetle değilim. Buraya bir süre ayak uydurunca insan öyle oluyor. Ama problem yok. En azından senin benim gibi birkaç tane bile olsa iyi insan var.
Yani kendi adıma şaklabanlığı sevmem bu , burda ki platform için de geçerli arkadaş kötü bir şey sormamış sadece yardım istemiş senin için demiyorum yanlış anlama ama dalga geçilecek bir durum görmüyorum ota b*ka gülen ciddiyetsiz kişilere tilt oluyorum her şeyin yeri zamanı var . Açıkçası burayı genel olarak ciddi bir yer bekliyordum ama pek de öyle değilmiş yinede bence biz çizgimizi bozmadan devam edelim.

Sudeimis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Sude turan

SnareEcho

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
18

Hadi ya.. deme öyle :"
Üzgünüm ama aklıma başka seçenek gelmiyor ben birazda depresif biriyim direkt karamsarca yorum yaptım. Yinede sen bir umut biraz daha bekle ama çokta ışık yok gibi 🥹

1721

80+ Bronze
Yani kendi adıma şaklabanlığı sevmem bu , burda ki platform için de geçerli arkadaş kötü bir şey sormamış sadece yardım istemiş senin için demiyorum yanlış anlama ama dalga geçilecek bir durum görmüyorum ota b*ka gülen ciddiyetsiz kişilere tilt oluyorum her şeyin yeri zamanı var . Açıkçası burayı genel olarak ciddi bir yer bekliyordum ama pek de öyle değilmiş yinede bence biz çizgimizi bozmadan devam edelim.
burada kimsenin ismi net bir şekilde belli bile değil. ayrıca mert denen elemanın yöneticilerle aram iyi demesi yalandan ibaret. adam yönetici, mert efe diye birini tanımıyorum diyor. bırakın da dalga geçsinler çünkü mert denen eleman iyi dalga geçmiş zaten.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,076
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Burdan bulamayacak gibisin, nerden tanıştıysan oralarda aramanı tavsiye ederim.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Furkan Demirtaş
Birkaç gün öncesinde tanıştığım bir çocuk vardı. Bu sitenin yönetim kadrosuyla arasının iyi olduğunu söylediğinden belki buralarda bulabilirim diye düşündüm. Adı Mert Efe. Tanıyan veyahut ona ulaşabileceğim bir yer bilen haber verebilir mi rica etsem? Buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum lakin ona değer veriyorum ve başka ulaşabileceğim bir yer yok.

Keşke ciddiye alıp dalga geçmeden yardım etmeye çalışsanız.
Aga bee...

1721

80+ Bronze
burada kimsenin ismi net bir şekilde belli bile değil. ayrıca mert denen elemanın yöneticilerle aram iyi demesi yalandan ibaret. adam yönetici, mert efe diye birini tanımıyorum diyor. bırakın da dalga geçsinler çünkü mert denen eleman iyi dalga geçmiş zaten.
zaten mert efe gerçekten isterse seni bulur çokte takılma abla sende bak yoluna. yapacak bir şey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Zaten internetten arkadaş ne kadar güvenli olabilir. Bir kere denedim onda da karşıdaki erkek çıktı bir daha hayatta denemem.

Yalan söyleyecek hali yok.

Ablam bulamazsın. Üzgünüm...
Yani kız , erkek farketmez nasıl olsa beni görmüyor diyip garip tipler çıkabiliyor o yüzden istisnalar hariç asla güvenilir değil.

Top Bottom