Bugün Büyük Taarruz Zaferi'nin 104. Yıldönümündeyiz.
Başta Gazi Paşamız olmak üzere tüm paşalarımızın ve askerlerimizin ruhu şad olsun.
Ağustos ayı Türk'ün...
Ben müslüman değilim AMA SENİN ALLAHINA KURBAN OLURUM.Kesinlikle öyle hocam yani bendede 60 hz monitör var ve 60 fps oynayınca çok güzel hiç rahatsız...
çok değişik mevzu ama şöyle bir katkı yapabilirim, 75 hz 4 ms gtg olan monitörde 75 fps oyun oynamak hiç rahatsız edici değildi, hatta freesync ile baya...
Neredeyse çoğu hikayeli oyun High-Ultra ayarda 60-70 FPS zar zor oynatıyorsa 160-180HZ monitörü olanlar Stutter takılma hissiyle oynayınca sorunu kasada...
Bende öyleydim hocam.Eğer elinizde o laptop duruyorsa basit bi oyun indirin 60 fps oynayın.Sonra aynı oyunu gidip 144 hz monitörünüzle oynayın 60 fps ye...
Dostlar şoklar içerisindeyim.Uzun araştırmalar ve onlarca monitörde yaptığım testler sonucu şunu fark ettim. 60 Hz destekli bir monitörde sabit 60 FPS...
Dolar olarak hesaplandığında kulağa az geliyor ama bu videonu gördüğümden sonra bir garip geldi.
Fakir çocuğun birine 1 tane RTX 5090 verseniz zaten nefesi...
Knkm sapık gibi sana bilgisini vermemiş bir insanı habersizce araştırmak suçtur suçu geçtim birisi saplantılı gibi kız kardeşini vs araştırırsa anlarsın...