Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Asus tuf gaming VQ2491R ekran gelmiyor

Bugün ASUS Tuf gaming VQ2491R aldım ve kurdum. İlk başta ekran açıldı. Daha sonra monitörün arkasındaki joystik ile oynarken ekran gitti ve bir daha gelmedi. Şu anda hala siyah ekran. Ne yapabilirim?
  2. O

Yardım Xpg Summoner Bazı Yerler Yanmıyor

reis nasıl hallettin banada söylermisin? Bendede aynı sorun varda videodan anlayamadım.
  3. O

Gamepower Ogre alınır mı??

Evet düşmedi 600'e fakat 700'e sonunda bugün aldım. :)
  4. O

Çoğu kişi 600 TL ye almış?
  5. O

XPG Summoner'in 600tl ye düşmesini bekliyorum. Alacağım. :)
  6. O

Optik Switchler'in ömrü az diye biliyorum diğerlerine göre. Birde Blue Switch olursa daha iyi olur. :)
  7. O

Ozaman siz önerebilir misiniz??
  8. O

Motospeede 600 tl verilirmiki. Birde yazılımı varmıdır?
  9. O

Başka bir öneriniz varmıdır?
  10. O

Adamlar 16 tane makro tuşu koymuş. Çok değilmi ya :D
  11. O

Aslında ses çıkaran Switchleri seviyorum. Blue Switch gibi falan. 1612812267 :D
  12. O

Merhaba, ben 3-4 gündür günde 8 saat civarı klavye arıyorum. Fakat doru düzgün istediğim kraterlere uygun bir klavye bulamadım. Açıkçası ilk başta Gamepower Ogre almayı düşünüyordum ve bu klavyenin çok fazla tuş basma sorununun olduğunu öğrendim. Buna çok üzüldüm. Acaba yeni seri gelirmi,gelirse...
  13. O

600₺ Mekanik klavye önerisi

İlk olarak ben, Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalaı Mekanik Klavye TÜRKÇE GAMİNG KLAVYE PROFESYONEL KLAVYE Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor GamePower Ogre Raınbow Kırmızı Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Aoc GK500 Usb Kablolu Outemu Red Switch Mekanik...
  14. O

0xc000007b Hatası

Hayır
  15. O

0xc000007b Hatası

Şu hatadan bıktım indirdiğim Viscera Cleanup Detail oyunu açılmıyor. Win 7 pc'm varken açılıyordu. Ama şuan win 10' a geçtim. Şimdi ise oyun açılmıyor, çıldıracağım Lütfen yardımcı olun!!!
Top Bottom