Neler Yeni

Gamepower Ogre alınır mı??

erturk.gg

80+ Bronze

Emirreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Avcı
hayır alınmaz bozuk klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, ben 3-4 gündür günde 8 saat civarı klavye arıyorum. Fakat doru düzgün istediğim kraterlere uygun bir klavye bulamadım. Açıkçası ilk başta Gamepower Ogre almayı düşünüyordum ve bu klavyenin çok fazla tuş basma sorununun olduğunu öğrendim. Buna çok üzüldüm. Acaba yeni seri gelirmi,gelirse ne zaman gelir sizce benimle paylaşırsanız mutlu olurum. Eğer gelmeyeceğini düşünüyorsanız;Blue switch,bilek desteği olan ve çıkabilen,yazılımı olan ve RGB olan bir klavye önerirseniz sevinirim. Artı olarak multimedya tuşlarından nefret ediyorum. :D Maximum 600tl bütçem var. Şimdiden teşekkürler. :)
700 tl ye xpg summoner al yoluna bak

Merhaba, ben 3-4 gündür günde 8 saat civarı klavye arıyorum. Fakat doru düzgün istediğim kraterlere uygun bir klavye bulamadım. Açıkçası ilk başta Gamepower Ogre almayı düşünüyordum ve bu klavyenin çok fazla tuş basma sorununun olduğunu öğrendim. Buna çok üzüldüm. Acaba yeni seri gelirmi,gelirse ne zaman gelir sizce benimle paylaşırsanız mutlu olurum. Eğer gelmeyeceğini düşünüyorsanız;Blue switch,bilek desteği olan ve çıkabilen,yazılımı olan ve RGB olan bir klavye önerirseniz sevinirim. Artı olarak multimedya tuşlarından nefret ediyorum. :D Maximum 600tl bütçem var. Şimdiden teşekkürler. :)
yakın zamanda redragon kumara alıcam İnşAllah , 310 tl civarı , ya böyle bir şey al ya da 700 tl ye çık xpg summoner al direk

Optik Switchler'in ömrü az diye biliyorum diğerlerine göre. Birde Blue Switch olursa daha iyi olur. :)
ogre kullanıyorum 5. ayda w tuşu , 2 gün öncede c tuşu gitti , tavsiye etmem

Omar213

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ömer burak yiğit
hayır alınmaz bozuk klavye

700 TL ye xpg summoner al yoluna bak

yakın zamanda redragon kumara alıcam İnşAllah , 310 TL civarı , ya böyle bir şey al ya da 700 TL ye çık xpg summoner al direk

ogre kullanıyorum 5. ayda w tuşu , 2 gün öncede c tuşu gitti , tavsiye etmem
XPG Summoner'in 600tl ye düşmesini bekliyorum. Alacağım. :)

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Monster Pusat K3 Pro aldım 1 aydır kullanıyorum her şeyinden çok memnunum.Tabi bütçen biraz yüksek ama eğer 400 liralık bu klavyeyi alır kalan parayı da diğer ekipmanlara yatırırım diyorsan bu klavye tam senlik.

Omar213

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ömer burak yiğit
Evet düşmedi 600'e fakat 700'e sonunda bugün aldım. :)

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşlar gamepowerin yeni serilerini bilmiyorum ama 4 ay önce warlock klavyesi ve ursa mousesini satın aldım herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmadım şuanlık

Top Bottom