P

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• P
      Piyanist89, Mobilya kategorisinde Zio Venom Kumaş Deri Hangisi ? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaslar zio venom oyuncu koltugu almaya karar verdim. Yalniz önümde iki secenek var. Mekanizma hersey fiyat ayni. 1.secenek keten kumas 2d...
    • P
      Piyanist89, Fashcolle Globe Pro Alinir mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet görüntü özellikleri iyi gıcırdama problem değil bir sekilde çözülür. Ama sikayetvar.com daki şu sikayet kabul edilebilecek gibi değil. 1 tane var bu...
    • P
      Hocam, ben de almayı düşünüyorum ve birkaç yeri araştırmıştım. Daha öncesinden bildiğim bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum: Boyun ve kilon oldukça iyi...
    • P
      Piyanist89, Mobilya kategorisinde Fashcolle Globe Pro Alinir mi ? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba oyuncu koltugu düşünüyorum.Fashcolle Globe Pro Suanda bu koltugun siyah rengi indirimde 5.999 tl sizce alinir mi ? Tipi tasarimi hosuma gitti...
    • P
      Piyanist89, 1000 TL Klavye Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkürler. Once Everest kb 85 bakmıştım. Renkler çok cocuksu diye vazgecmistim ama galiba ona yönelicem. Birde amazonda su var. Iki el kablosuz klavye...
    • P
      Piyanist89, Klavye kategorisinde 1000 TL Klavye Tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba arkadaşlar, masaustu bilgisayarima klavye ariyorum. Bütçe 1000 TL cok klavye baktim ama uygunlar arasinda bu klavyeye denk geldim. Kablosuz RGB...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri