Piyanist89 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Zio Venom Kumaş Deri Hangisi ?

Merhaba arkadaslar zio venom oyuncu koltugu almaya karar verdim. Yalniz önümde iki secenek var. Mekanizma hersey fiyat ayni. 1.secenek keten kumas 2d kolçak 2.secenek deri kumas 4d kolçak Kolçaklar sonradan değişebilir ama extra 1.500 2000 tl harcamak gerekir. Ee o parayi simdi koysam venom...
  2. P

Fashcolle Globe Pro Alinir mi ?

Evet görüntü özellikleri iyi gıcırdama problem değil bir sekilde çözülür. Ama sikayetvar.com daki şu sikayet kabul edilebilecek gibi değil. 1 tane var bu sikayetten bilemedim. Ama muhattapda yok. İstanbulda ne bir mağazası var ne biseyi jyskdan diger koltugu alsam en azindan aldigim yer belli...
  3. P

Fashcolle Globe Pro Alinir mi ?

Merhaba oyuncu koltugu düşünüyorum.Fashcolle Globe Pro Suanda bu koltugun siyah rengi indirimde 5.999 tl sizce alinir mi ? Tipi tasarimi hosuma gitti. Kullanan varsa ne kadardir kullaniyor yorum yapabilirmi ? Birde bu koltuk var ama markayi hic duymadim. Jysk getiriyor...
  4. P

1000 TL Klavye Tavsiyesi

Teşekkürler. Once Everest kb 85 bakmıştım. Renkler çok cocuksu diye vazgecmistim ama galiba ona yönelicem. Birde amazonda su var. Iki el kablosuz klavye mouse ve mouse pad rgb modeli tek renk https://amzn.eu/d/hWwkSJ5
  5. P

1000 TL Klavye Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, masaustu bilgisayarima klavye ariyorum. Bütçe 1000 TL cok klavye baktim ama uygunlar arasinda bu klavyeye denk geldim. Kablosuz RGB aydinlatmali kriterler arasinda pek bir secenek yok. Turkce bir klavye degil. Bazi yerlere sticker gerekirse yapistirilabilir. Blue swich...
  6. P

Half life 1 sunucu kiralama

Merhaba arkadaslarla evden Half-Life 1 oynamak istiyoruz. Bunun icin server kiralayalim dedik. Hamachi hem 4 kisi uzeri oynatmiyor hem de ping cok oluyor. https://netboss.com.tr/hl1-sunucu-kirala.php Bu sitede 12 kisilik server 28 TL diyor. Diger sitelerde 250 300 TL ne gibi fark var. Total'de...
  7. P

Scooter Tavsiyeniz Nedir ?

Merhaba arkadaşlar, yeni a sınıfı ehliyeti aldım. Daha önce hiç motosiklet sürmedim. Kursda öğrendiğim kadar biliyorum. Kredi kartı ile 12 taksit yapmak istiyorum. Nakit olarak uygun olursa 2. el alabilirim. Bütçe: Nakitte 120 bin TL, kredi kartında 140 bin TL. Hiçbir ekipmanım yok; onları da...
  8. P

Samsung S25 Ultra Magsafe Powerbank Önerisi

Merhaba S25 Ultra cihazim icin MagSafe powerbank alacağım. Linkteki ürünü kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
  9. P

Samsung Watch 6 vs 7 ?

Teşekkürler sensörleri cogalttiklari icin kablosuz sarji kaldırmak zorunda kalmışlar
  10. P

Samsung Watch 6 vs 7 ?

Oyle ama ters sarj mevzusu guzel bisey sarj aletin yaninda olmasa telefondan sarj edersin.
  11. P

Samsung Watch 6 vs 7 ?

Merhabalar s25 ultra telefona akilli saat almak istiyorum. Guncel olarak watch 7 var. Ama bazı sitelerde watch 7 modellerinde ters kablosuz sarj yok diyor kimisi var diyor. Eger yoksa watch 6 alsam aralarinda bir fark varmi ?
  12. P

Samsung S25 Ultra 45 Watt Şarj Adaptörü Tavsiyesi

Benim biraz tuhaf oldu. Teknosadan 256 GB alacaktım. Kampanya var dediler eski telefonu 2 bine saydılar. 8000 TL ek destek vericez dediler. Bende tamam dedim. 512 GB versiyonunu verin dedim. Sonra telefona baktılar ettiler. Tam satışta kampanya bitmiş dediler. Bende tamam ozmb 256 GB olanı...
  13. P

Pardon ben 45 watt orijinal Samsung'un aldın sandim 1746181471 Anladim zaten sping var birde anker var Tavsiye edilen
  14. P

Kendi hızlı şarjı 2500 TL,😀 1746178098 O halde Xiaomi nin 33 watt şarj aleti ile doldursam bişey olmaz. Batarya isinirsa şarj sırasında çıkartırım
  15. P

Merhaba Dün S25 ultra aldım.Hali ile içerisinden şarj adaptörü çıkmıyor. Bende Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun Orjinal 33 Watt Hızlı Şarj Aleti var. Bununla Şarj Etsem Telefona veya Bataryaya Zarar Verir Mi ? Orjinalleri çok pahalı alternatif olarak tavsiye edebileceginiz problem çıkartmayacak...
Geri