Arama sonuçları: *

1. E

En İyi Sıvı Soğutma Hangisi

https://www.n11.com/urun/zoko-melody-4x12-cm-auto-rainbow-fanli-temper-cam-mesh-panel-gaming-bilgisayar-kasasi-19455186?magaza=trbilgisayar Kasam bu takabiliyormuyum bilmiyorum
  2. E

En İyi Sıvı Soğutma Hangisi

Arkadaşlar bütçemde sorun yok 240mm de en iyi sıvı soğutmayı önermenizi istiyorum işlemcim ryzen7 5800x3d kule tipi kullaniyorum aşırı cok ısınıyor termalini yeni değiştirmeme rağmen şimdiden teşekkür ederim
  3. E

Windows için İptv Player Önerisi

Arkadaşlar film vs çok izlediğim için ona uygun olursa sevinirim windows iptv player kullanmiyorum
  4. E

1000 Megabit Paket Önerisi

Kendi altyapıları gibi bir durum olması gerekiyormu tt altyapısındada kullaniliyormu
  5. E

1000 Megabit Paket Önerisi

Arkadaşlar yeni TürkTelekom Fiber altyapısı geldi önerdiğiniz 1000 megabit tarifesi olan sağlam internet sağlayıcısı varmıdır kafam ağırsın istemiyorum yoksa Türk Telekomdan Devammı Etmeliyim
  6. E

Fiber İnternet Durumu

Güncelleme Kutularda çekildi sokagın başına ve apartmanın içine
  7. E

Fiber İnternet Durumu

Salı günü Tüm dairelere çekildi kutu ve aktif olma süreci kaldı sanırım
  8. E

Fiber İnternet Durumu

Benimde umudum apartman içine kadar kablonun gelmesiydi normalde bende fazla güvenemiyorum
  9. E

Fiber İnternet Durumu

Arkadaşlar 3-4 gün önce binama aşagıdaki görsellerdeki gibi fiber kablosu geldi süreç ne kadar sürer sizce dairenin içine ulaşması bilgilendirebilirseniz cok sevinirim şimdiden iyi sosyaller (Türk Telekom TARAFINDAN)
  10. E

Tenda V12 QoS Ayarlama

Arkadaşlar yaklasık 2 ay önce Tenda v12 1200 modemini satın aldım Bufferbloat değerlerim gerçekten kötü QoS ayarlamak istiyorum ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır
  11. E

Tekirdağ Çorlu İSS Önerisi

Keşke fiberim olsa bir sürü talep oluşturdum dilekçe verdim ama sonuç yok şuan maalesef netspeed tarzı firmaları kullanmak zorundayım
  12. E

Tekirdağ Çorlu İSS Önerisi

Arkadaşlar netspeed yeni üyelik başlattım ama sürekli kesilmesi v.s hep sıkıntı yaratıyor şuan aktif olarak aldıgım en iyi değerler bunlardır ona göre bir internet önerirseniz sevinirim
Geri