Fiber İnternet Durumu

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 3-4 gün önce binama aşagıdaki görsellerdeki
WhatsApp Image 2024-03-08 at 14.51.39 (1).jpeg
gibi fiber kablosu geldi süreç ne kadar sürer sizce dairenin içine ulaşması bilgilendirebilirseniz cok sevinirim şimdiden iyi sosyaller (Türk Telekom TARAFINDAN)
431178756_7899882470039498_4931208798245589821_n.jpg

Türk Telekom'un neyi ne kadar sürede yapacağı asla bilinemez. Ben 1 senedir evime adsl bağlatcam ama adamların portları yetersiz olduğu ve yatırım yapmadıkları için hala internetsizim. Ev sahibinin internetine muhtaç yaşıyorum. Fakat kapı önüne kadar geldiyse çok uzun süreceğini sanmam.

Türk Telekom'un neyi ne kadar sürede yapacağı asla bilinemez. Ben 1 senedir evime adsl bağlatcam ama adamların portları yetersiz olduğu ve yatırım yapmadıkları için hala internetsizim. Ev sahibinin internetine muhtaç yaşıyorum. Fakat kapı önüne kadar geldiyse çok uzun süreceğini sanmam.
Benimde umudum apartman içine kadar kablonun gelmesiydi normalde bende fazla güvenemiyorum

Bence işin hızlanması için;

1- Telefonla müşteri hizmetlerini arayarak.
2- En yakın telekom müdürlüğüne giderek.
3- İnternet üzerinden dilekçe yazarak.

İşlemi hızlandırma şansın olabilir. Hatta apartman olarak bunlar yapılırsa çok daha hızlı sonuç alacağınız kanaatindeyim.

Arkadaşlar 3-4 gün önce binama aşagıdaki görsellerdeki Alıntıyı görüntülegibi fiber kablosu geldi süreç ne kadar sürer sizce dairenin içine ulaşması bilgilendirebilirseniz cok sevinirim şimdiden iyi sosyaller (Türk Telekom TARAFINDAN)Alıntıyı görüntüle
biraz beklersin daha gelicekler kutu takicaklar tüm dairelerin önüne çekicekler onlarda oldu bide aktif olma süreci var ben onlardan çok aktif olmayı beklemiştim

Güncelleme Kutularda çekildi sokagın başına ve apartmanın içine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,451
Üyeler
197,689
Son üye
Mauroxx
Geri