Arama sonuçları: *

• Users: emirg
  • Order by date
  1. emirg

Windows 11 pro key etkinleşmiyor

Bugün SağlamLisans'tan 11 Pro OEM aldım ancak etkinleşmedi mail ve destek e yazdım ama onların verdiği cozumlerde işe yaramadı ürün anahtarı çalışmadı diyor. Bir de resimde gördüğünuz gibi boyle bır uyarı var.
  2. emirg

Micrasoft flıght sım sıyah ekran sorunu

sorun devam ediyor
  3. emirg

Doğru Oyun sıralaması nasıl ?

hangi sıradan kastınız uzunluk bakımındanmı
  4. emirg

Micrasoft flıght sım sıyah ekran sorunu

oyun 50 gb gösteriyordu ama 12gb indi oyun içi ekstra indirme yapmadı ,yardımcı olursanız sevinirim
  5. emirg

Wallpaper engine bazı arkaplanlar çalımıyor

başlıkta belirttiğim gibi bazıları calısıp bazıları çalısmıyor ,kendi sitesinde bunun anti virus den kaynaklandıgını söylüyordu ancak her talımata uymama rağmen sorunum çzulmedı ,yardımcı olursanız sevınırım
  6. emirg

Valorant İade Sonrası VP Ne Zaman Geliyor

İade etmedim
  7. emirg

GTA online heist yaparken ekipman çalındı

Bir hileci gelip ekipmanın olduğu çantayı çaldı bende oyundan çıktım ve şuanda o ekipmanın görevini yapamıyorum, çalan oyuncuyu bulun diyor (heist cayo perico )
  8. emirg

İşlemcim çok ısınıyor ve yüksek GHz De çalışıyor lütfen yardım edin

İşlemcim ryzen 5600x boşta 50 70 derece arasında ve 4 GHz arasında çalışıyor. Oyunda ise 80 90 derece arası oluyor. 120 mm sıvı soğutmam var ve fanlarında yönleri doğru olarak çalışıyor
  9. emirg

God of War da işlemci 85 derecede

Bu aralar havalarda çok sıcak, islemcinin sıcaklık değeri fazlamı
  10. emirg

uncharted 4 vs last of us 1

epic indirime girmiş sizce hangisi iki oyunuda seviyorum
  11. emirg

EA fc 24 kariyer modunda ballon d or nezaman veriliyor

Kasımın 3 ünde veriliyormuş ama verilmedi şuan 16 Aralıktayım. Eski haberlere nasıl bakabilirim
  12. emirg

EA fc kariyer modunda reyting düşmesi

Karakterim 83 reytingdi görünüşünü değiştirince 71 reytinge düştü bu bır hatamı nasıl düzelir
  13. emirg

kuronami vandal vs kaos vandal

ben kaos ıstıyordum ancak kuronomıyıde seviyorum sprey odaklı oynuyorum gelmişken sizce kuronamiyi alayımmı
  14. emirg

valorant gece pazarım

gaia vandal alsammı kararsız kaldım kaos vandal istiyordum, şuan bende ulu pençe vandal var
  15. emirg

msı afterburner fan ayarları

fan ayarlarım nasıl suan bosta 33 derece işlemci ancak fan bazen hızlanıyor ve ses cıkartıyor
  16. emirg

watch dogs hıgh res texture pack nedir

başlıkta belirttiğim gibi
  17. emirg

volarant mağzamdaki skinler

nerdeyse 3 günde 1 ışık muhafızı skini geliyor
  18. emirg

volarant mağzamdaki skinler

mağzam böyle kesin al dediğiniz skin varmı (ulu pençe vandal var)
  19. emirg

kabasakaldan oyun alınır mı?

https://www.kabasakalonline.com/urun/kabasakal-online/13803/god-of-war-steam-tr alınımrı guvenılırmı
Top Bottom