Steam 5 dolar kuralı

Ben 20tllik cüzdan kodu girdim ve açıldı üstelik sadece 10tllik oyun aldım şuan cüzdanda 10tl duruyor 🤨
sende böyle olmuş olsa da farklı bir şey söyleyemem 5 dolar yazıyor 41tl demek , yaptıgın alışveriş listesine bak daha önceden alışveriş yapmış olabilirsin

Neden linçleyelim, kimse anasının karnından bunları bilerek doğmuyor.
5$'lık alışveriş yapman lazım hesabının kısıtlaması kalksın diye.Alıntıyı görüntüle
Ki bu da bizim muhteşem ekonomimizle 41.55 TL yapıyor.
1639421063256.png

Steamda 5 dolar olayı nedir anlatırmısınız.5 dolarlık alışverişmi yapmamız gerekiyor lütfen linç falan atmayın pc yok zaten steam kullanmadım daha hiç cahilliğime verin
5 dolarlık steam den alışveriş yapmalısın ben ilk harcadığımda 35 tl di şimdi 70 tl :(

Steamda 5 dolar olayı nedir anlatırmısınız.5 dolarlık alışverişmi yapmamız gerekiyor lütfen linç falan atmayın pc yok zaten steam kullanmadım daha hiç cahilliğime verin
Steamde eğer 5 dolar harcarsan sana oyun içi kartlar düşmeye başlar bu kartları steam topluluk pazarında satabilisin ortalama bir kart 50 kuruş falan oluyor (oyuna göre değişebilir) ve bir kaç arkadaşlık ile ilgili bir şey geliyodu. Yanlış hatırlamıyorsam ben harcarken dolar 4,13 tü rahattı şu an bir tık zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,109
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri