Battlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse...

?

• çiğ köfte

• mahmut

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

10k kişi 5dolar bana gönderse ev alcam
300K kişi 1 er dolar gönderse İstanbul da ev çekilişi yapıcam
Çekiliş 300bininci kişiye ulaştığında yapılacak
dfghkjlgfdlkjhgfsdkjşskldfghj

• Hahaha
Reaksiyonlar: ANYA
Battlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse.... 14 kişi gönderse yetiyor... 5 dolar = 200tl
bir çiğköfte dürüm vs ben. hangimizin kıymeti daha büyük? yapmayın dostlar.. :peepo1: :monkahmm:
arkadaşlar ben de sistem topluyorum ekran kartı kaldı sadece Msı 5070 Tİ Gaming Trio yardımlarınıza çok ihtiyacım var okuldaki derslerime bilgisayardan çalışmam lazım derslerimden geri kalıyorum 😓😭 5 bin kişi 10 TL atsa alabiliyorum bir çikolata parası

arkadaşlar ben de sistem topluyorum ekran kartı kaldı sadece Msı 5070 Tİ Gaming Trio yardımlarınıza çok ihtiyacım var okuldaki derslerime bilgisayardan çalışmam lazım derslerimden geri kalıyorum 😓😭 5 bin kişi 10 TL atsa alabiliyorum bir çikolata parası
100 gönderiyim yalan konuşma

cs2 de lvl atlayıp kasa düşür

ben konu sahibine çözümü verdim gitsin günü birlik bir yerde çalışsın zaten esnaflarda artık gençlerin hallerinden anlıyorlar öyle 10 20 tl vermiyorlar büyük şehirlerde günlük yevmiyeler 1000 tl den başlıyor konu sahibi 2 gün çalışsa zaten alacak cumartesi pazarda keyif yapacağına gitsin bf6'sı için 2 gün çalışsın al sana boş zaman madem okul var

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri