- Reaksiyon skoru
- 9,664
- Konu Sahibi Konu Sahibi
cebden 69 dollar çıkıyor 1 dolar karlı oluyor harika fikir ama burdaki kerizler anlamaz70 kişi anlaşıp herkes birbirine 1 dolar gönderse bf almayan kalmaz gibi
cebden 69 dollar çıkıyor 1 dolar karlı oluyor harika fikir ama burdaki kerizler anlamaz70 kişi anlaşıp herkes birbirine 1 dolar gönderse bf almayan kalmaz gibi
300K kişi 1 er dolar gönderse İstanbul da ev çekilişi yapıcam10k kişi 5dolar bana gönderse ev alcam
arkadaşlar ben de sistem topluyorum ekran kartı kaldı sadece Msı 5070 Tİ Gaming Trio yardımlarınıza çok ihtiyacım var okuldaki derslerime bilgisayardan çalışmam lazım derslerimden geri kalıyorumBattlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse.... 14 kişi gönderse yetiyor... 5 dolar = 200tl
bir çiğköfte dürüm vs ben. hangimizin kıymeti daha büyük? yapmayın dostlar..![]()
![]()
100 gönderiyim yalan konuşmaarkadaşlar ben de sistem topluyorum ekran kartı kaldı sadece Msı 5070 Tİ Gaming Trio yardımlarınıza çok ihtiyacım var okuldaki derslerime bilgisayardan çalışmam lazım derslerimden geri kalıyorum5 bin kişi 10 TL atsa alabiliyorum bir çikolata parası
gelip burada bf6 dilenen sanki kendisi değilmiş gibi bide bize laf atmış ensesine şapalağı bir koyacancebden 69 dollar çıkıyor 1 dolar karlı oluyor harika fikir ama burdaki kerizler anlamaz