Arama sonuçları: *

1. Ö

amd mi intel mi fikrini soyle

intel işini görür her türlü
  2. Ö

hangi m2 ssd almalıyım?

anladım tamamdır sağol
  3. Ö

hangi m2 ssd almalıyım?

vatanda ve itopyada fiyat aynı sence hangisinden almalıyım hangisi daha iyi yardımcı olur garantide felan
  4. Ö

hangi m2 ssd almalıyım?

bu modeli alırım vatandan benim oldugum bölgdeki vatanda stokta yok ondan almıyorum başka siteden alırım
  5. Ö

Dramli ssd faydaları nelerdir ?

arkadaşlar m2 ssd alıcam dramli olmasının faydaları neden oyuncu bilgisayarı icin
  6. Ö

hangi m2 ssd almalıyım?

kioxia exceria kaliteli diyorsanız ondan alıcam hocam oyuncu bilgisayarı diziyorum bende 1706548805 Wd dram yok
  7. Ö

hangi m2 ssd almalıyım?

Dram olup olmadıgını nasıl anlarım hocam kararsız kaldım
  8. Ö

hangi m2 ssd almalıyım?

WD Nin okuma yazma hızları daha hızlı olarak gözüküyor hocam neden kioxia exceria
  9. Ö

Dramli uzun ömürlü m2 ssd önerisi ?

bu konuya bakabilir misin https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-m2-ssd-almaliyim.881373/ 1706548063 https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-m2-ssd-almaliyim.881373/ bu forma bakarmısın
  10. Ö

hangi m2 ssd almalıyım?

arkadaşlar m2 ssd alıcam bunlardan sizce hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha kaliteli önerilerinizi bekliyorum 1. https://www.itopya.com/kioxia-exceria-500gb-nvme-m2-ssd-1700mb-okuma-1600mb-yazma_u10934 2...
  11. Ö

amozon degilde trendyol olsa daha iyi olur İncehesap birde hocam parca bozuk gelme rıski var dimi
  12. Ö

Hp tercih etmiyorum hocam
  13. Ö

hayırlı akşamlar arkadaşlar 500gb veya 480 gb Dramli uzun süre kullanabilicegim m2 ssd arıyorum
  14. Ö

650w 700w power supply önerisi ?

eyvallah hocam bende size saygı duyuyorum böyle ürünlere bence para vermeyin 850w diye kac wat gercek degeri o belli degil arkasına modul koymus satıyolar iste
  15. Ö

Yanlış anlamada hocam ben markası bilindik istiyorum 1706437566 850w birde o hocam ama tam 850w vermez
  16. Ö

arkadaşlar power supply alıcam 650w 700w bir psu tavsiye edermisiniz msi corsair ikiside olur BÜTCE:2500 -3000
  17. Ö

Çözüldü✓ konu kapalı

halletim hocam eyw
  18. Ö

Çözüldü✓ konu kapalı

ürünü kredi kartıyla aldım banka kartına isterseniz siz aktarabilirsiniz dedi isterseniz biz aktarırız dedi ben }kullanmıyorum artık kredi kartını} 1706377239 kredi kartına ozaman para gelse normal hesabıma aktarsam borc yazar deme
  19. Ö

Çözüldü✓ konu kapalı

normalde hepsi atılıyor diye biliyorum
  20. Ö

Çözüldü✓ konu kapalı

ben bir ürün aldım hocam ama kredi kartımı kullanmıyorum kredi kartı var ama kullanmıyorum ben simdi müsteri hizmetlerini aradıgım zaman para yatınca ister siz atabilirsiniz dedi banka hesabına isterseniz biz a tarız dedi ama ben atsam nasıl atarım onu bilmiyorum
Geri