Mertcetinkaya06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
Kredi kartı varsa kapattır otomatik olarak bankadaki hesabına düşer para
ürünü kredi kartıyla aldım banka kartına isterseniz siz aktarabilirsiniz dedi isterseniz biz aktarırız dedi ben }kullanmıyorum artık kredi kartını}Ürünü ne ile aldın? Kredi kartı ile mi? Ürünü kredi kartı ile aldıysan kredi kartına yatar. Banka kartına aktaramazsın.
kredi kartına ozaman para gelse normal hesabıma aktarsam borc yazar demeMusteri hizmetlerini iade yapıyor ancak karta kendi yüklediğin para olması lazım. Senin limitin iade olacaksa o para hesaba iade olmaz.
Örnek vereyim daha önce kredi kartı ödemesi yaparken 1tane 0 fazla girmiştim ve onu iade istediğimde hesabıma iade edilmişti. Ama bilmiyorum her banka öyle yapıyor mu
Söylediklerinden hiç bir şey anlaşılmıyor hocam. Öncelikle sen bu alışverişi kredi kartından yaptıysan ve kredi kartına geri yatacaksa nasıl kredi kartı kullanmamış oluyorsun. Eğer ki aylar öncesinde aldığın bir ürün ise başka tabii ki. Anladığım kadarıyla anlatıyorum onaylarsınürünü kredi kartıyla aldım banka kartına isterseniz siz aktarabilirsiniz dedi isterseniz biz aktarırız dedi ben }kullanmıyorum artık kredi kartını}
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kredi kartına ozaman para gelse normal hesabıma aktarsam borc yazar deme
halletim hocam eywSöylediklerinden hiç bir şey anlaşılmıyor hocam. Öncelikle sen bu alışverişi kredi kartından yaptıysan ve kredi kartına geri yatacaksa nasıl kredi kartı kullanmamış oluyorsun. Eğer ki aylar öncesinde aldığın bir ürün ise başka tabii ki. Anladığım kadarıyla anlatıyorum onaylarsın
Örnek veriyorum. Limitin 10.000TLdir. Bunun 2000i ile bir ürün aldın ve 1 gün sonra hesap kesimin oldu kredi kartına olan 2000 borcunu ödedin. Ve limitin tekrardan 10.000TL. Sonra vazgeçtin ve para iadesi olacak kredi kartına. İade olduğunda limitin 12.000 olarak gözükür ve o 2000i harcadığında borç yazılmaz. Normal para gibi kullanabilirsin harcama olarak. Ama bir yere havale eftde ne yapıyor onu bilmiyorum.
Kısacası bankanın sana verdiği limiti harcarsan borç olur üzerine eklediğini harcadığında olmuyor.