Arama sonuçları: *

1. S

Neler vergilendirmelere dair (internetten satış)

Selamlar internetten satışlar yapıyorum oyun sunucum var orada vip üyelikler falan bide ekstra olarak bi tane proje açmak istiyorum oyun sunuucları için plugin paketleri haritalar falan satmak için vergi levhası çıkarayım dedim fakat hiç satış yapamazsam bile aylık bir ücretlendirmeler varmış...
  2. S

Öneri 10-15k arası laptop önerisi

Günlük kullanım video izleme ders ve ufak tefek oyunlar için kullanılcak internette baktımda hep 4gb ram li laptoplar var önerisi olan var mı hangi marka iyidir asus ve lenovolara bakıyorum ama iyi midir??
  3. S

Yardım MSI GAMING X RX570 PROBLEM

ama furmark görüntüsü akıcı fps yüksek acaba ayar falan mı yapmam gerkeli anlamadım
  4. S

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam kaldırıp tekrar kurdum ayarlar performans ve overclock moduna aldım yinede bir etkisi olmadı eski kartı taktım sisteme fpsim gene yükseldi ama bu kartta yapmam gereken ayar mı var bişeyimi yanlış yapıyorum anlamadım hayır işin garip kısmı furmarkta sabit...
  5. S

hayır hocam
  6. S

Merhaba MSI GAMING X RX570 4GB kart aldım fakat furmark değerleri 75 FPS sıcaklık gayet iyi ama önceden 100 fps aldığım oyunda şimdi 50 60 alıyorum kayıt açınca 30 40 a düşüyor bu neden böyle bir ayarı falan mı var yapmak gereken eski kartımı hiç ayar yapmadan mükemmel fps değerleri alıyordum...
  7. S

Öneri Sanırım ekran kartım bozuldu ekran kartı önerisi

Kart sorunsuz tüm kutu içeriği sıfır gibi mevcut ve dediğim gibi servis bantları duruyor vidalarda açılmamış hiç macun veya tamir için bile 1705869579 Furmark test sonuçları 66 - 70 fps 56 derece hocam
  8. S

pazarlık yaptım 1500 e
  9. S

O zaman ben direkt rx 570 i mi alayım kaçırmadan kutu içeriğine kadar duruyor hepsi hem onun 4 gb 570 evet
  10. S

Sitede böyle gözüküyor ama https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1050-Ti-vs-AMD-RX-570/3649vs3924
  11. S

@55superx hocam etiket için kusura bakmayın yakın fiyata MSI geforce gtx150ti gaming x 4gb buldum bununla msi gaming x rx570 arasında fark varmıdır çok
  12. S

Onlarada bakıyorum şuan evet ama şuana kadar baktıklarım kutusuz faturasız ürünler Kontrol ettim tek tek ramlerle denedim bip sesi alıyorum pc açılıyor yüksek ihtimalle zaten ama görüntü gelmiyor Gaming X serisi evet o kart temiz kutulu tüm kutu içeriği mevcut faturası yok garantisi bitmiş...
  13. S

Peki MSI gaming rx 570 4gb armor değil bu ve o kart arasında pek fark varmıdır fiyatları yakın hangisini almak mantıklı olur?
  14. S

AORUS RX570 buldum bi tane ve MSI gaming rx 570 4gb bunlar nasıldır msi armor değil. Evet bu arada biraz araştırıyım dedim baya şikayet var o serilerden :D
  15. S

Neden çok mu sorun yapar ki peki öneriniz nedir 1500 2000 TL bandında
  16. S

Öneri Anakart işlemci seti önerisi

Şimdi asıl önemli olan ekran kartım bir önceki konumda ekran kartı önerisi istiyorum aslında önceliğim o kartım bozuldu görüntü alamıyorum şuan anakart biraz daha beklerse 4k verebilirim ama şuan ekran kartım yok ve sistemim xeon oldugu için onboard görüntüde alamıyorum
  17. S

Onu denedim fakat bir çözüm alamadım kart alcak olsam diye bakınıyorumda Asus radeon rx580 4 gb Msi rx 570 4gb Rx 580 4gb bu kartlar nasıldır?
  18. S

ddr4 için ne kadar bütçe gerekir tahminen 2.elde olur
  19. S

2.el olarakda alamam dimi çok pahalıya gelir 32 gb destekleyen ddr3 kartlar var mı ? bütçeyi orta olarak yazdım 3 4k ya kadar çıkabilirim
  20. S

2. el anakart işlemci seti almayı düşünüyorum sıfır bütçem yetmiyor nasıl bir sistem alabilirim ddr3 yerine artık ddr4 mü alayım elimde toplam 32 gb ddr3 ram var onlarıda değerlendirmek istiyorum ama çoğu kişi ddr4 geçin diyor sizce ne yapayım?
Geri