Arama sonuçları: *

1. Valentina

Lian Li Ekran kartı piyasasına girmeye hazırlanıyor olabilir.

bugün instagramda gezinirken rastgele lian li markasının bir videosunu gördüm ve izlerken dikkatimi çeken bir şey oldu videodaki kasanın içindeki ekran kartını fanında lian li logosu vardı ve beyaz renkteydi açıkçası yorumlarda benim gibi farkedenler olmuştur diye düşünüyordum ve bir kaç kişide...
  2. Valentina

twitter da m*l dediğim kişi cimere şikayet etmesi :)

Uzun lafın kısası vallahi ben bugüne kadar küfürde yedim küfürde ettimde arkamdan çok dava açacam diye tehtid savuranlar oldu ama hepsi ertesi gün oyununa işine devam etti ama jahrein gibi işsiz bir adam varsa açarmı açar
  3. Valentina

twitter da m*l dediğim kişi cimere şikayet etmesi :)

o sırada jahrein: kardeşim mal demişin sana 1000000 tllik dava açıyorum
  4. Valentina

yusufpisiden bilgisayar alınır mı

Bu yoruma katılıyorum 15 20k bandında sıfır adam gibi pcler geliyor eğer bunuda almaya bütçeniz yoksa zaten o 2.el kasayı aldıktan sonra bunun monitörü klavyesi vb onlarıda alamazsınız zaten sistrm toplauamazsınız
  5. Valentina

Çözüldü✓ HyperX Quadcast alınır mı ?

Alttaki linkteki nzxt capsule mikrofonunu alabiliesin hem quadcastden daha ucuz ve performansıda 10 bin liralık bir mikrofonla yarışır olduğunu olduğunu söylüyorlar alınır mı alınır https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-capsule-kardioid-beyaz-yayinci-mikrofonu-p-47969 Jbl olanıda var ikisise...
  6. Valentina

Yardım Gümrüğe giren ürünün kutusu açılırmı?

Her gümrüğe giren ürün açılırmı peki hocam 1706296475 güç kaynağı geldi gümrüğe açarlarmı hocam sizce
  7. Valentina

Hocam şimdi sıfır geldi fedex ile iletişime geçtim açılabilir dediler bunun bir prosedürü yokmu hocam öyle her ürün pat diye bilgi verilmeden açılırmı 1706296411 Fedex firmasına iletişim formuda attım gümrük işleriyle uğraşan ekiplerinede mail attım eğer açılması gerekiyorsa ben istanbula...
  8. Valentina

Yurtdışından hediye sıfır kapalı kutu güç kaynağım bugün gümrüğe takıldı gönderen arkadaş ücretleri ödeyecekte gümrüğe takılan ürünün kutusu açılır dedi arkadaşım bu doğrumu hediye geldi ilk ben o kutuyu açmak istiyorum bir kutu geldi zaten açılmışmıdır bir problem olurmu? Gümrük memuru benim...
  9. Valentina

Kulak hakkında bir soru

Hocam işitme cihazi almayı deneyebilirsiniz sağ kulağınız için işitme kayıplarının tedavileri var lütfen moralinizi bozmaın 1706223523 sağır olmazsınız merak etmeyin işitme cihazları var
  10. Valentina

Kulak hakkında bir soru

psikolojin bozulur hocam burdan yorum almak pek iyi fikir değil zamanında kulak çınlama (tinnitus) hastalığına yakalandigim forumda konu acip olumsuz yorumlar gordugumde moralim bozuluyordu en iyi tavsiyeyi doktor verir doktorunuza sormanız sizin icin daha saglikli olur
  11. Valentina

Çözüldü✓ AMD EKRAN KARTI İLE YAYİN HK.

Aynen öyle para bayman gerekiyor Herkes 4090 alabiliyormu sen dalgamı geçiyorsun la 20klık hazır sistemin var hayatında 80 bin lira kredi kartında para görmemiş çoçuksun neyin tatavasını yapıyorsun herkes 4090 alabiliyorsa sen bana bir 4090 ısmarla bakayım madem.hepimiz çok zenginiz sor bakalım
  12. Valentina

Çözüldü✓ AMD EKRAN KARTI İLE YAYİN HK.

Fanboylukla alakası yok kanka paran olmadığı için nvidia alamıyorsun alamadığın içinde kıskanıyorsun bugün paran olsa rtx 4090 alabilecek paran olsa amdnin suratına bakarmısın bakmazsın o yüzden bence fanboy demek yerine amdnin ekran kartlarının şüpheli ve sıkıntılı olduğunu sende bende...
  13. Valentina

Yaşım 17 Boyum 173 Uzarmıyım?

17den sonra pek uzamaz kanka bende 1.80im 2 senedir uzamıyor gerekte yok
  14. Valentina

❌İndirim Bitti! asus tuf 4070Ti Super 30.000 TL

Hocam üzerinden yıl geçmeden rtx 5000 serisi çıkacak ve boşu boşuna güncel özelliklerden faydalanamayacaksınız konu amd olunca beklenilir demem ama konu nvidia olunca beklenmeye değer.
  15. Valentina

Acil! Ekran kartı iadesi

Vallahi ben senin morali bozmak istemem ama vatana iade ettim mediamarkta iade ettim o telefon sırası 60 kişi olan itopyayada ürün iade ettim incehesapada gaming genede iade ettim ama sinerjiye ürün iade edemedim sinerji iade hiçbir konuda aldığını görmedim iade almadıkları gibi iade edilmiş...
  16. Valentina

❌İndirim Bitti! asus tuf 4070Ti Super 30.000 TL

Elinde hali hazırda sistem varsa sık dişini bekle hocam 6 7 ay sonra yeni rtx 5000 serisi gelecek
  17. Valentina

2.el Telefon satiyorum

Telefoncu bilgisayarcı alacak satacak kanka senden alıp kullanacak hali yok telefoncu bilgisayarcı bunlardan uzak durun
  18. Valentina

İstediğim ramler stokta yok diye başka ürün göndermek istiyorlar.

Dual kanal daha iyi verdikleri teklifi kabul etmeyin hem hasarlı mal satıyorlar hemde tek kanal ram satıyorlar
  19. Valentina

2.el Telefon satiyorum

8 9 arası satılır
Geri