Kulak hakkında bir soru

Reaksiyon skoru
103
Merhabalar.
KBB (kulak burun boğaz) doktorlarına gittim ve
Sağ kulağımda çok fazla işitme kaybı varmış.
Bende benim gibi bir kulağında sorun olan,bunu yıllardır çeken birileri varsa bana tavsiyelerde bulunabilirmi?

Merhabalar.
Bende benim gibi bir kulağında sorun olan,bunu yıllardır çeken birileri varsa bana tavsiyelerde bulunabilirmi?
psikolojin bozulur hocam burdan yorum almak pek iyi fikir değil zamanında kulak çınlama (tinnitus) hastalığına yakalandigim forumda konu acip olumsuz yorumlar gordugumde moralim bozuluyordu en iyi tavsiyeyi doktor verir doktorunuza sormanız sizin icin daha saglikli olur

psikolojin bozulur hocam burdan yorum almak pek iyi fikir değil zamanında kulak çınlama (tinnitus) hastalığına yakalandigim forumda konu acip olumsuz yorumlar gordugumde moralim bozuluyordu en iyi tavsiyeyi doktor verir doktorunuza sormanız sizin icin daha saglikli olur
Doktorda kötü şeyler söylüyor ki hocam :)
İllaki sağır olacaksın,bunun çözümü kulaklık.
Olumsuz yorumlar hiç s###### değil.
Yalnızca böyle insanlardan bilgi almak istiyorum o kadar.Tabi varsa 😶

Merhabalar.
Hocam işitme cihazi almayı deneyebilirsiniz sağ kulağınız için işitme kayıplarının tedavileri var lütfen moralinizi bozmaın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doktorda kötü şeyler söylüyor ki hocam :)
İllaki sağır olacaksın,bunun çözümü kulaklık.
Olumsuz yorumlar hiç s###### değil.
Yalnızca böyle insanlardan bilgi almak istiyorum o kadar.Tabi varsa 😶
sağır olmazsınız merak etmeyin işitme cihazları var

Hocam işitme cihazi almayı deneyebilirsiniz sağ kulağınız için işitme kayıplarının tedavileri var lütfen moralinizi bozmaın
Moralim falan bozulduğu yok.Sağ kulak direk çöp.İşitme cihazı fln kurtarmıyor.Askerlik benim için büyük soru işareti.Ne olacak bilmiyorum.Ama yinede sağolun hocam.Sizede geçmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağır olmazsınız merak etmeyin işitme cihazları var
Teknoloji gelişiyor.O zamana kadar çözerler bu sorunu

Geri