Arama sonuçları: *

1. Vodklam

BF1 kapatınca donuyor

Aynı durumu BF5 de yaşıyorum.
  2. Vodklam

Ekran kartımın yeni sürücüleri yüklendikten sonra bilgisayarım açılmıyor.

Driver sorunu hocam hiç bir şekilde kullanamayacağım bu iki sürümü çözümüde yok :D
  3. Vodklam

Ekran kartımın yeni sürücüleri yüklendikten sonra bilgisayarım açılmıyor.

Nvidia Game Ready sürücülerinin yeni sürümlerini yükledikten sonra bilgisayarım açılmıyor. Bilgisayar açıldığında ASUS logosu geliyor, ancak 3-4 saniye sonra klavye donuyor. Num Lock ve diğer tuşlara bastığımda tepki vermiyor. Monitör açık kalıyor, ancak görüntü gelmiyor. Biosa girebiliyorum...
  4. Vodklam

RDR Online'ım yok ama oynayabiliyorum

Hocam peki Epic hesabımın Social Club ile Steam aynı değil Epic'den RDR2 çalıştır dedikten sonra bana Rockstar Games hesabınızı değiştirin dedi ve beni Steam'de buluna Social Club hesabıma yönlendirdi RDR2 gider mi yani story mode gider mi?
  5. Vodklam

Emin misin hocam daha düne kadar RDR Online'ım yoktu eğer ban yemiceksem beleşe Online'ım oldu.
  6. Vodklam

Merhaba, dün Steam üzerinden Red Dead Redemption Online'ı iade ettim ancak para henüz kartıma geri gelmedi. Neyse, Steam'de kullandığım Social Club hesabım ile Epic Games'teki Social Club hesabım birbirinden farklıydı. Bugün ise Red Dead Redemption 2'yi indirdim ve Rockstar Launcher'a...
  7. Vodklam

C Diskim kendiliğinden Doluyor

Teşekkür ediyorum 3GB Yakın dosya temizledim sık bir şekilde kullanacağım bir uygulama olucak gibi :)
  8. Vodklam

Nereden indirebilirim güvenli bir şekilde yazdım fakat crack siteler çıkıyor
  9. Vodklam

Hayır yapmadım Treesize indirdim şuan bakıyorum
  10. Vodklam

Orası kesindir zaten ona bir sözüm yok 3 Gün önce 75GB Boş alanım vardı nasıl 3 gün icinde 58GB İnebildi
  11. Vodklam

C diskim kendiliğinden doluyor örnek vermek gerekirse oyun oynuyorum ve oyundan çıktığımda C diskimden 300 MB veya gitmediğini fark ediyorum ama çoğunlukla gidiyor ne denersem deneyeyim bu sorunun çözümünü bulamadım işte denediklerim. Virüs diyenler için Kaspersky ile tam tarama yaptım fakat...
Geri