Arama sonuçları: *

1. S

Redmi Note 8 şifre kırıldıktan sonra hiçbir program açılmıyor

Bahsettiğin araç bende mevcut telefona flash takabilirim ancak sen dedikten sonra bir daha twrpye girmek için bğladım telefona yükledim yazılımı artık twrpye girmiyor cihaz ayrıyeten normal olarakta açılmıyor artık redmi yazısında kaldı sistemide açmıyor heralde brick oldu
  2. S

nasıl alabilirim fotoları twrpden
  3. S

Bizim arkadaş telefon değiştirmişti bu eski telefonu şifresini unuttu ve içinde önemli fotoğrafları bilgileri var onları almak istiyoruz içinden
  4. S

Herkese iyi forumlar arkadaşımın eski telefonunda veri olduğundan dolayı direk sıfırlamamak adına şifre kırma yapmak istedik bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve redmi note 8 cihazın içine twrp kurulumu yaptım ardından şifresini kaldırdım cihazın ancak hiçbir program açılmıyor ve ekte...
  5. S

🔥İndirim Windows 10/11Pro key

Dostum linke felan gerek yok powershelle uğraşmadan yada anlamayanlar için dosya halinde mevcut isteyene atabilirim uzak masaüstünden
  6. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Şuanki monitörün garantisi var hala alalı 3 yada 4 ay oldu satıp alabilirim yerine tabikide nasıl satabileceğim konusunda yardım edebilir misin peki yani daha önceden satmış olduğun bir ürün varmı ve nerede sattın
  7. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Dediğim gibi toplama daha uyguna geliyor hocam şuan zaten bu konuyu yükseltecem sürekli bir kaç gün daha bilgi almaya çalışıyorum sizlerden öyle son kararımı vereceğim ilgin için teşekkür eder toplama Pc önerin varsa yazmanı isterim
  8. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Yazışmaları okuduysan bir süre bu monitörle kullanacağım PC yi monitörümde viewsonic in 165hz 27 inç gaming monitörü idare eder beni ondan sonra bütçem açılsın 2k alacağım tabikide hazır sistemler pek ilgimi çekmiyor çünkü o fiyatlara sağlam toplama alınabiliyor
  9. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Teşekkürler dostum VRAM ve fiyat açısından tercih ediyorum yoksa ilerde bütçem açılınca değişim yapacağım tabikide kim bilir belki 7600 satar 7800 alırım yada 4070 4080 alınabilir ama bütçede lazım işte
  10. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Sıvı soğutma kalsında dediğin gibi SSD yide değiştirmeyeceğim ancak ekran kartı tarafında VRAM benim için daha önemli 7600 ün 16gb modelinden bahsediyorum yani arasında fazla bir fark olmaz gibi ilerde ısınmazsam kartı değiştiririm problem değil ama şuan ort. bir şey almak istiyorum ekipmanlarını...
  11. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Yanlışın var net olarak 40107 TL yapıyor atmış olduğun sistem ekran kartını 7600 yaparsak fiyatı azaltabiliriz ssdyide değiştirip yine fiyatı değiştirebilirim de hepsi ayrı sitelerden olduğu için PTT awm ve teknobiyotik dediğin yerler güvenilir mi? PTT yi neden sordum görüyordum satın alıpta...
  12. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Maalesef hb ve trendyoldaki ürünlerede zam geldi kendimce bir PC toplamıştım 45k yapıyordu zamdan sonra 52k oldu fiyatı
  13. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Daha değişik fikirlerde gelsin genel bir değerlendirme yapacağım ondan sonra karar vereceğim teşekkürler
  14. S

Yardım 1200-1400TL civarına tam boyut klavye önerisi

Hocam kolay kolay şuan çıkan klavyelerde ghosting olayı yaşanmıyor tabi kullanmadan bilemeyiz ama malzeme kalitesi olarak fiyatına göre en iyilerden diyebilirim fp bir ürün klavye ilk geldiğinde tuşları test ederseniz sonradan hor kullanmadığınız sürece tuş basmama olmaz
  15. S

Şahsen bir çok kişide altec görüyorum puanlarına bakarsanda 5 yıldız aldığını görürsün malzeme kalitesi olarak orta segment bir klavye ama üzmez kalite ile ilgili atılan yorumlarda bakabilirsin hocam
  16. S

Ekteki 2 klavyeyi inceleyebilirsiniz hocam https://www.hepsiburada.com/altec-lansing-algk8614-siyah-gumus-blue-switch-rainbow-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-p-HBCV000014NU34 https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r28-blade-plus-siyah-gumus-rgb-blue-switch-mekanik-oyuncu-klavye-p-HBV00000NF10H
  17. S

40 K Sistem Tavsiyesi

1920*1080
  18. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Herkese selam arkadaşlar elimde bir laptop var HP Victus 15-FA1033NT modeli alalı hemen hemen 1 yıl olacak laptoptan yana bir sıkıntı yaşamadım ama artık satıp yerine bir f/p canavarı toplamak istiyorum ets2 gibi oyunlarda laptop kalabalık yerlerde yetmiyor mp girdiğim zaman o yüzden ekran kartı...
  19. S

Çözüldü✓ RM-K81 DELUXE HANDS FREE MODU PROBLEMİ

Beyler rampage rm-k81 deluxe bluetooth kulaklığım var pc ye kablo ile bağlıyorum sıkıntı yok ses mükemmel ancak bluetooth ile bağlanınca hands free modu açılıyor ve ses çok kötü oluyor buna bir çözüm bulamadım acaba yardım edebilecek biri varmıdır ?
Geri